CRNI ANĐEO JE NEŠTO ŠTO SE NE SME PROPUSTITI: Film koji će vas bukvalno ostaviti bez daha
Foto: Promo

POGLEDAJTE

CRNI ANĐEO JE NEŠTO ŠTO SE NE SME PROPUSTITI: Film koji će vas bukvalno ostaviti bez daha

Film „Crni Anđeo“ je istinita priča o klincu Karlosu Robledu Puču

Objavljeno:

Kad si klinac proces odrastanja može da bude top, ali mega konfuzan. Hormoni pucaju, tripuješ se da sve možeš i da si potpuno nepobediv. I nisi jedini i nisi jedina. Karlos je isto bio sedamnaestogodišnjak koji je mislio da sve može i da mu je sve dozvoljeno. Samo što je Karlos otišao putem kojim niko nikada ne bi smeo da ode.

Film „Crni Anđeo“ je istinita priča o njemu. O klincu Karlosu Robledu Puču koji je izbezumio Argentinu početkom sedamdestih godina prošlog veka, kada je optužen za 11 ubistava i desetine pljačkaških pohoda, ali i brda drugih krivičnih dela. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, režiser Luis Ortega se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti - Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan, i izgleda kao pravi anđeo. Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem.

Ćino Darin, koji glumi Karlosovog ortaka po zločinu i Lorenco Fero koji glumi Karlosa bili su 2019. godine u Beogradu povodom premijernog prikazivanja filma “Crni Anđeo” na Festu. Oni su tada prvi put bili u Beogradu i skontali su da se mnogo razlikuje od svega što su videli u Argentini. Ćino se oduševio koliko su Srbi kul i gotivni, a Luis je zgotivio naše klubove i noćni život.

Zločinac Karlos Robledo Puč još uvek je živ i iza brave, gde će čučati do kraja života, i trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Njegova zastrašujuća i istovremeno zapanjujuća biografija samo je ovlaž poslužila reditelju Luisu Ortegi za snimanje izuzetno stilizovanog, vešto realizovanog i fenomenalno odglumljenog filma, gde je producent filma Pedro Almodovar.

Film “Crni anđeo” možeš opušteno da gledaš bilo kada i bilo gde ako skineš - Apollon, jedini domaći online servis koji u svojoj bazi ima više od 10 000 sati filmova i serija. I to bez banera i dosadnih reklama. A super stvar je što u prvih metar dana aplikacija potpuno besplatna!

Link ka aplikaciji je ovde: https://register.apollon.rs/

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.