OMILJENA GLUMICA JE BILA DEO SE*S KULTA I SADA JE U ŽIVOTNOM PAKLU: Njene reči su VIŠE NEGO POTRESNE
Alison Mek, Foto: Printscreen

PRESUDA DOŠLA GLAVE

OMILJENA GLUMICA JE BILA DEO SE*S KULTA I SADA JE U ŽIVOTNOM PAKLU: Njene reči su VIŠE NEGO POTRESNE

Mekova beleška nastavlja se pozivanjem onih oštećenih kolateralnom štetom njenih destruktivnih izbora

Objavljeno: 18:41h

Alison Mek kaže da je učešće u seks-kultu NXVIM bila "najveća greška u njenom životu" i da se zbog toga mnogo kaje, pre izricanja presude.

U subotu je 38-godišnja glumica dala izjavu, koju je pribavio "Holivud reporter" (The Hollywood Reporter), upućena "onima koji su oštećeni mojim postupcima".

"Sada mi je od izuzetne važnosti da kažem, da mi je neverovatno žao", navodi se u saopštenju.

"Uplivala sam u učenje Kita Ranijerija sa svime što sam imala", dodala je Mek, misleći na osnivača ovog seks-kulta, pa nastavila:

"Svim srcem sam verovala da me njegovo mentorstvo vodi ka boljoj, prosvećenijoj verziji sebe. Posvetila sam mu svoju odanost, resurse i, na kraju, svoj život. To je bila najveća greška i kajem se zbog toga."

Mekova beleška nastavlja se pozivanjem "onih oštećenih kolateralnom štetom njenih destruktivnih izbora", pri čemu je glumica serije "Smallville" izjavila da će "provesti ostatak svog života radeći da postane bolja i saosećajnija žena".

"Žao mi je zbog vas koje sam uvela u NXVIM. Žao mi je što sam vas ikada izložila podlim i emocionalno nasilnim šemama uvrnutog čoveka. Žao mi je što sam vas podstakla da koristite svoje resurse da učestvujete u nečemu što je bilo na kraju bilo tako ružno", napisala je ona.

Navodi da ne shvata olako odgovornost koju ima u životima onih koje voli i oseća veliku težinu krivice zbog zloupotrebe poverenja oštećenih.

Alison Mek se prethodno izjasnila krivom za jednu tačku reketa i jednu tačku zavere u aprilu 2019. Tužioci su je optužili za regrutovanje seksualnih robova za Ranijerija (60) i njegovu podgrupu opisanu kao potpuno tajno društvo "gospodara" i "robova" u kojima su žene navodno bile prinuđene da budu seksualno podređene Ranijeriju. Alison Mek se sada suočava sa zatvorom u trajanju od 15 godina do doživotne kazne, a presuda će biti izrečena 30. juna.

U međuvremenu, Ranijeri je u oktobru osuđen na 120 godina zatvora. Izricanje presude usledilo je dve godine nakon što su ga vlasti odvele u pritvor u Meksiku. Ranijeri je u junu 2019. proglašen krivim za krijumčarenje i seksualnu trgovinu, iznudu, opstrukciju i reketiranje.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.