ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklon karte za najnovije Diznijevo ostvarenje ZLICA
Ilustracija, Foto: Promo

projekcija je u petak

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklon karte za najnovije Diznijevo ostvarenje ZLICA

A povodom specijalne projekcije 27.maja, poznata pevačica i denserka Vesna Đogani predstavila se u do sad neviđenom izdanju

Objavljeno:

Dizni film "Zlica" (Cruella) reditelja Krega Gilespija, sa holivudskim zvezdama i dobitnicama najprestižnije filmske nagrade Oskar, Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama, naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka, 27. Maja.

Espreso poklanja 3x2 karte za projekciju filma “Zlica” u petak (28.5.) od 19.30 u Kombank dvorani. Karte osvajaju oni čitaoci koji se prvi jave u inbox Facebook stranice Espreso.rs

"Zlica" čija je radnja smeštena u srcu Londona '70-ih godina u jeku pank pokreta, prati mladu Estelu, obmanama sklonu devojku, odlučnu da se proslavi u svetu dizajna. Mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli podržavajući njenu glad za nestašlukom. Estelina sklonost ka dizajnu i modi zapašće za oko modnoj legendi, baronici Von Helman.

A povodom specijalne projekcije 27.maja, poznata pevačica i denserka Vesna Đogani predstavila se u do sad neviđenom izdanju.

Zlica, Dizni
foto: Promo

„Neko sam ko je odrastao uz Diznijeve priče, crtaće i filmove. Kada su me maskirali u Zlicu meni je cela ta priprema bila fenomenalna, od probe perike do odabira haljine, čitav proces je bio fantastično iskustvo“, rekla je Vesna Đogani koja je i sama odrasla uz čuveni Diznijev crtani klasik 101 Dalmatinac koji je iznedrio ženski lik opasnog karaktera, antagonistu Zlicu ustremljenu na male crno bele psiće, s jedinim ciljem - da se dočepa njihovog krzna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.