ŠOKANTNI EROTSKI TRILER 365 dana DOBIJA ČAK 2 NASTAVKA! Avantura NAPALJENE Poljakinje se NASTAVLJA na NETFLIKSU
film je stekao neverovatno veliku popularnost u svim delovima sveta, Foto: Printscreen

odlična najava

ŠOKANTNI EROTSKI TRILER 365 dana DOBIJA ČAK 2 NASTAVKA! Avantura NAPALJENE Poljakinje se NASTAVLJA na NETFLIKSU

TOTALNO PODELJENO MIŠLJENJE: Kritičari ga mrze, a publika obožava!

Objavljeno: 11:32h

Iako je nakon premijere dobio vrlo loše kritike i ocene, Netfliksov film "365 dana" dobiće još dva nastavka, prenosi Varajeti.

Poljsko ostvarenje je na IMDB-u ocenjeno sa 3,3 od 10, dok je na stranici Roten Tomejtos okarakterisan kao veoma "loša kopija trilogije 50 nijansi sive".

365 dana
foto: Printscreen

Poznati magazin Varajeti proglasio ga je jednim od najgorih filmova 2020. godine, no uprkos svemu tome, film je stekao neverovatno veliku popularnost u svim delovima sveta.

365 dana
foto: Printscreen

U prvom delu Masimo Toričeli je lepi šef sicilijanske mafije, čije vođenje preuzima nakon smrti svojeg oca. Laura je direktorka prodaje jednog luksuznog varšavskog hotela, čijem životu nedostaje samo malo strasti da bi bio upotpunjen. Ona će pokušati da spasi vezu putovanjem na Siciliju, ne očekujući da će je oteti najopasniji muškarac na ostrvu. Masimo će se opsesivno zaljubiti u Lauru, držaće je zatvorenu, a ona će imati na raspolaganju dovoljno vremena, tačnije 365 dana, da se zaljubi u njega.

365 dana
foto: Printscreen

U nova dva dela pratićemo razvoj Masimove i Laurine veze, koju će dodatno zakomplikovati njegova porodica. Osim toga, u Laurinom životu će se pojaviti još jedan muškarac, čiji je cilj da osvoji njeno srce.

Rad na 2. i 3. delu filma trebalo bi da počne ovog meseca u Poljskoj i Italiji, a njegova premijera se očekuje 2022. godine na Netfliks platformi.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Filmonizirani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.