Šta slavni GLUMCI rade kad ne GLUME u filmovima? PILOTIRAJU, sviraju, plešu, PLETU, rone i IGRAJU STONI TENIS!
Talenat je brusio godinama, Foto: Instagram

IZ SVETA FILMA OTKRIVAMO

Šta slavni GLUMCI rade kad ne GLUME u filmovima? PILOTIRAJU, sviraju, plešu, PLETU, rone i IGRAJU STONI TENIS!

Pojedine zvezde se trude da svaki slobodan trenutak ispune aktivnostima koje će ih opustiti

Objavljeno:

Pored vremena koje posvećuju porodici, kada su u prilici, bave se omiljenim hobijem. To je i te kako preporučljivo i pohvalno, i može da posluži kao primer pratiocima, da ih inspiriše i pokrene. Ponekad je reč o sportu ili rukotvorinama, koje ne iziskuju puno ulaganja i dostupne su svakome od nas. Kolin Farel voli ples Možda niste znali ovaj podatak, ali Kolin Farel je pre svega plesač, i to na kantri note. Talenat je brusio godinama, i veran je ovom hobiju i dalje. Nije samouki umetnik, već je pohađao kurseve i vremenom postao majstor za kadril.

Harison Ford se bavi pilotiranjem Glumac je bez ikakve sumnje pilot broj 1 u sagi Ratovi zvezda autora Džordža Lukasa. Međutim, reč je o zanimaciji koja ga okupira i van seta, te se može videti kako upravlja privatnim avionom, a nekoliko letelica se nalazi i u njegovom vlasništvu.

Dženifer Gardner svira saksofon Glumica se svojski trudi da svakoga dana posveti sat vremena sviranju saksofona. Danas je to njen način da se isključi iz svakodnevice, a kao tinejdžerka je bila deo džez rok benda.

Brus Vilis svira usnu harmoniku Sa druge strane, Brusu Vilisu gode zvuci bluza, pa povremeno svira usnu harmoniku. On se potrudio da sam savlada osnove, i ispostavilo se da ima urođeni talenat. Nekada je nastupao na rasprodatim koncertima, ali ni danas ne odbija poziv da odsvira uvertiru, najčešće tokom gostovanja u popularnim televizijskim emisijama.

Meril Strip uživa u pletenju Ova dobitnica Oskara ima tajnu kojom postiže smirenost, a u pitanju je pletenje. Ne krije da joj ova aktivnost omogućava da se izmesti i pročisti misli. Stoga, ne čudi što neretko posegne za vunicom i na pauzama snimanja.

Džesika Alba odlazi na ronjenje Glumica obožava opremu za ronjenje, koja joj pruža uvid u morske dubine. Ona je poznata kao borac za prava životinja, i stoga uživa u prizoru uz foto-safari.

Suzan Sarandon igra stoni tenis Ova dama decenijama je unapređivala svoje sportske veštine, te je postala poluprofesionalac u stonom tenisu. Pored toga, malo je poznato da je osnovala sportsko društvo u Njujorku i otvorila klub pod nazivom SPIN, koji okuplja sve zaljubljenike u reket i lopticu. Posetioci mogu da se opuste, i druže uz partiju tenisa ili čašu omiljenog pića.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/city/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.