"U SRBIJU ĆE SE VRATITI SAMO U METALNOM KOVČEGU": Potresne reči Feđe Stojanovića o NAJGOROJ STVARI U ŽIVOTU
Feđa Stojanović, Foto: Printscreen youtube

POTRESNO

"U SRBIJU ĆE SE VRATITI SAMO U METALNOM KOVČEGU": Potresne reči Feđe Stojanovića o NAJGOROJ STVARI U ŽIVOTU

Feđa se 2017. susreo sa najvećom životnom tragedijom izgubio je sina Uroša

Objavljeno:

Glumac Feđa Stojanović izgubio je bitku sa teškom bolešću u 73. godini.

Feđa se 2017. susreo sa najvećom životnom tragedijom - izgubio je sina Uroša.

Njegov sin Uroš, preminuo je iznenada u 44. godini u Americi. Stojanović je nekoliko meseci nakon tragedije smogao snage da progovori o gubitku.

"Užasno mi je teško i osećam se strašno što baš ništa u životu nije hteo da me posluša. Možda sam ja previše pristajao na kompromise u životu, ali on nije. Tu je možda i pokleknuo. Mnogo je verovao ljudima, pogotovo onima iz svoje branše. I mislim da je tu pogrešio", iskren je bio glumac svojevremeno.

"Bio je ekscentrična osoba, takav je rođen i sve što sam bolovao zbog njega, bolovao sam dok je bio sasvim mali jer sam shvatio da je on takav i da ništa ne pomaže. Imam utisak da mu je moj razvod od njegove majke veoma teško pao i da se sa time nije pomirio do kraja života", govorio je glumac.

Koliko je njegov sin bio specifičan, govori nekoliko činjenica i čudnih detalja. Oženio se u Americi, ali nikoga nije obavestio o tome.

"Poslednjih godina smo kontaktirali isključivo mejlom jer je zabranio da mu telefoniram i to samo zato što sam ga, po njegovom mišljenju, gnjavio. Devet godina nije dolazio u Srbiju jer se posle filma "Čarlston za Ognjenku" očigledno razočaorao u neke ljude. On je ovde imao fantastične prijatelje što se potvrdilo i na komemoraciji u Jugoslovenskoj kinoteci, ali bilo je i ljudi koji ga nusu voleli. kada je krenuo u Ameriku rekao je da u Srbiju može da se vrati samo u metalnom kovčegu. Nažalost, to se i obistinilo", pričao je Feđa.

Podsetimo, Uroš je iznenada preminuo u 44. godini, a srpskoj javnosti je postao poznat nakon režiranja filma "Čarlston za Ognjenku".

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.