SVETLANA BOJKOVIĆ U ŠOKU ZBOG VESTI O SMRTI KOLEGE: Mislila sam da će se izvući!
Svetlana Bojković, Foto: Print Screen Youtube

ne veruje

SVETLANA BOJKOVIĆ U ŠOKU ZBOG VESTI O SMRTI KOLEGE: Mislila sam da će se izvući!

Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu

Objavljeno:

Danas je u Beogradu posle teške bolesti u 73. godini, preminuo Feđa Stojanović, naš poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak Pozorišta Atelje 212.

Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1973. godine u klasi prof. Milenka Maričića. Stalni je član Pozorišta Atelje 212 od 1973. godine. Radio je i kao profesor na Katedri za glumu na Akademiji umetnosti BK Univerziteta.

Ostaće upamćen po velikom broju uloga koje je ostvario u Ateljeu 212, Zvezdara teatru, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Teatru Madlenianum, Malom pozorištu "Duško Radović", Pozorištu "Boško Buha", ali i po ulogama u mnogobrojnim televizijskim serijama i filmovima.

Kolege se masovno opraštaju od velikog legendarnog glumca, a mi smo kontaktirali Svetlanu Gojković, našu proslavljenu glumicu, koja je i dalje u šoku, nakon što je primila tragične vesti, te je ona za Srbija Danas.com podelila da je jako uznemirena i tužna na samom početku razgovora.

- Ne mogu da dođem sebi još, jako sam tužna! - rekla nam je Svetlana za Srbija Danas.com drhtavim glasom.

- Kad sam čula ostala sam na mestu. Pamtim ga kao kolegu, prijatelja, dobrog čoveka, on je bio u punoj snazi, ova vest me je šokirala. - rekla nam je Bojkovićeva za Srbija Danas.com.

- Ne mogu jos da akseptiram da se to dogodilo. Bio je veliki čovek, kolega, prijatelj, partner poslovni, Čula sam da se razboleo, da je išao na operaciju, ali sam uvek mislila da će se iščupati, jer, kažem vam, uvek je bio u punoj snazi. Ne mogu da dođem sebi - rekla nam je glumica za Srbija Danas.com

Bonus video:

00:59

DRAGAN MIĆANOVIĆ POSTAJE MIHAJLO PUPIN: Glumac se ovako spremao za ulogu! Umešali se masker, frizer i kostimograf!

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.