Prvo dete sam rodila sa 40, drugo s 45, ne bih volela da opet imam 20: Znate li koja PRELEPA glumica je ovo REKLA?
Za mene, starenje znači – postati bolja, Foto: Profimedia

iskusna

Prvo dete sam rodila sa 40, drugo s 45, ne bih volela da opet imam 20: Znate li koja PRELEPA glumica je ovo REKLA?

Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoji ništa osim lepote

Objavljeno: 12:42h

Iako je poznata po zanosnim oblinama i bezvremenoj lepoti, glumica i model Monika Beluči, osim spoljašnje lepote, poseduje i unutrašnju posebnost.

Ženstvenost i posebnost Monike Beluči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njene izjave i misli o muškarcima, životu, godinama, lepoti govore o toj njenoj posebnosti. 1. "Prvo dete sam rodila sa 40, drugo sa 45, snimala u Bondu sa 50 i nikad ne bih volela da ponovo imam 20 godina. U mladosti imate beuatie di diable (đavolsku lepotu), kako kažu Francuzi, lepotu koju ne shvatate, koju niste spoznali. Ali, kad ti je 50, u tebi se rađa lepota druge vrste, lepota koja ti daje snagu. Ta snaga nije vezana za spoljašnu lepotu!" 2. "Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoji ništa osim lepote." 3. "Niko nam ne pripada: ni naši muževi, ni deca. Možemo samo da podelimo osećanja, emocije sa ljudima koje volimo." 4. "Žena može voleti tako kao da nikada neće otići. Ali može doći i takav dan kada će otići tako kao da nikad nije ni volela."

Monika Beluči
foto: Profimedia

5. "Za mene, starenje znači – postati bolja." 6. "Šta ću raditi kada ostarim, i kad se više ne budem radovala da vidim svoju sliku u ogledalu? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu – gledaću u svoju decu."

7. "Ja uvek kažem mladim devojkama: 'Naučite da volite svoje telo!' Jer savršenstvo ne postoji, i sasvim je očigledno da žena sa oblinama nije manje lepa od vitke devojke. Jednostavno, treba naučiti prihvatati sebe onakvu kakva jesi." 8. "Svima nama su neophodne iluzije. I baš zato volimo filmove."

Monika Beluči
foto: Profimedia

9. "Ni za šta na svetu ne bih želela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo srećnija nego tada, jer u tom uzrastu mi tek spoznajemo sebe, pokušavamo razumeti šta želimo da budemo, patimo od nesigurnosti. Sada tačno znam šta mi je potrebno, a bez čega mogu da živim." 10. "Biti lepa sa 20 godina - to je prirodno. Kada ste lepi sa 35 ili 45 – to je rezultat rada na sebi i unutrašnje sreće."

Monika Beluči
foto: Profimedia

11. "Po mom mišljenju glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati sponzoruša nekog sa dubokim džepom, beskrajno trošiti život na žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu." 12. "Lepota postaje ekspresivnija i interesantnija kada je prikrivena odećom." 13. "Ženstvenost – to je harmonija, prirodnost i senzualnost."

Monika Beluči
foto: Profimedia

14. "Ne razumem žene koje kažu da ih muška želja ponižava. Mislim da one, jednostavno, nisu u skladu sa sobom."

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.