USKORO DODELA OSKARA: Ove godine program vode sve sami OSKAROVCI !
Organizatori svečanosti su ranije istakli kako žele da ovogodišnja dodela izgleda više poput filma, a manje poput TV emisije, Foto: Printscreen

IZ SVETA FILMA

USKORO DODELA OSKARA: Ove godine program vode sve sami OSKAROVCI !

Bred Pitu, prošlogodišnjem dobitniku Oskara u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi pridružiće se i ostali dobitnici prestižnih nagrada iz 2020

Objavljeno:

Bed Pit, Hale Beri, Harison Ford i Ris Viderspu samo su neke slavne ličnosti koje će ove godine učestvovati kao voditelji u 93. svečanosti dodele prestižnih nagrada Oskar, koja će se emitovati u nedelju 25. aprila, objavila je američka Akademija filmske umetnosti.

Bred Pitu, prošlogodišnjem dobitniku Oskara u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi pridružiće se i ostali dobitnici prestižnih nagrada iz 2020. Rene Zelveger, Hoakin Finiks i Laura Dern. Organizatori svečanosti su ranije istakli kako žele da ovogodišnja dodela izgleda više poput filma, a manje poput TV emisije.

Producenti su nominovanima ove godine poslali pisma u kojima od njih traže da fizički prisustvuju ceremoniji. To znači da, za razliku od ostalih svečanosti dodele nagrada, poput BAFTA-e i Zlatnih globusa, 25. aprila nećemo gledati komunikaciju glumaca i voditelja putem Zuma.

Za one koji iz bilo kog razloga neće moći da prisustvuju svečanosti dodele nagrada, Akademija će je preuzeti umesto nagrađenog umetnika.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.