Novi skandal trese svet FILMA: Čuveni REDITELJ pretio LEPOJ GLUMICI da će joj UNIŠTITI KARIJERU!
Studio je rekao da su preuzete korektivne mere, iako nije otkrio rezultate istrage, Foto: Profimedia

haos

Novi skandal trese svet FILMA: Čuveni REDITELJ pretio LEPOJ GLUMICI da će joj UNIŠTITI KARIJERU!

Njih dve završile su zbog toga na sastanku s tadašnjim predsednikom

Objavljeno:

Izvor upućen u situaciju tvrdi da je režiser Džos Vidon pretio da će naštetiti karijeri Gal Gadot tokom ponavljanja snimanja nekih scena za "Justice League".

Njega su počeli da optužuju mnogi, još prošlog jula, kad je glumac Rej Fišer optužio režisera za "grubo, nasilno, neprofesionalno i potpuno neprihvatljivo" ponašanje na snimanju.

Gal Gadot
foto: Profimedia

Fišer, koji u "Justice League" glumi Kiborga, ponovo je govorio o toj temi za "Holivud reporter" (Hollywood Reporter), a dotakao se i pokušaja rasprave s Vidonom nakon što je dobio revidirani scenario.

Vidon, koji nije hteo ni da čuje za njegove opaske, navodno je rekao kako ne voli da prima kritike ni od koga, pa čak ni od Roberta Daunija mlađeg. Izvor za Reporter tvrdi da se Vidon slično ponašao i prema Gal Gadot i Džejsonu Momoi kad su ga ispitivali o promenama u scenariju.

Vidon i Gal Gadot navodno su se i posvađali, jer je on tvrdio da ona želi da skače s jednog projekta na drugi, te je izjavio kako je agresivnija nego njen lik u "Wonder Woman". Prema priči, nakon što mu se požalila zbog rečenica koje su joj bile sporne, on je zapretio da će joj naštetiti u daljoj karijeri.

Fišer nije ulazio u detalje, no navodni svedok kasnije je izjavio kako je Vidon poručio Gal Gadot da je on pisac i da ona može da ućuti jer bi je mogao napraviti "neverovatno glupom u tom filmu".

Vidon je navodno pretio i Peti Dženkins, režiserki filma "Wonder Woman", a njih dve završile su zbog toga na sastanku s tadašnjim predsednikom Vorner brosa.

"Imala sam problema s Vidonom i Vorner brosom, no rešeni su na vreme", izjavila je kasnije Gal Gadot.

I Gal Gadot i Momoa izrazili su podršku Fišeru nakon njegovih navoda, što je podstaklo istragu Vorner brosa. Studio je rekao da su preuzete korektivne mere, iako nije otkrio rezultate istrage.

Bonus video:

02:17

MARIJA GNJTOVIC U USIJANU DANA: Koliko traju antitela od različitih proizvođača vakcina

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.