Stigao je TREJLER za film koji ceo svet NESTRPLJIVO čeka: Sve PRŠTI od AKCIJE i KRVI do KOLENA! (VIDEO)
Film za koji se mnogi fanovi nadaju da neće izneveriti očekivanja kao njegov prethodnik, Foto: Printscreen

hit film

Stigao je TREJLER za film koji ceo svet NESTRPLJIVO čeka: Sve PRŠTI od AKCIJE i KRVI do KOLENA! (VIDEO)

Trejler pokazuje da će biti prisutna promena u tonu, što bi trebalo da bude veoma dobra stvar, jer već na osnovu ovih par minuta sve deluje razigranije i puno života.

Objavljeno:

Nakon ne tako uspešnog filma Dejvida Ajera Suicide Squad iz 2016. godine, sada dolazi neka vrsta nastavka, za koju je bio zadužen Džejms Gan.

Od glumaca, odnosno likova, iz originalnog filma vraćaju se Margo Robi kao Harli Kvin, Džai Kortni kao Kapetan Bumerang i Vajola Dejvis kao Amanda Voler, a tu je još puno novih antiheroja. Posteri sa likovima nas upozoravaju da se ne vezujemo ni za jednog od njih, tako da ostaje da vidimo ko će doživeti eventualni nastavak.

Suicide squad
foto: Printscreen

Trejler pokazuje da će biti prisutna promena u tonu, što bi trebalo da bude veoma dobra stvar, jer već na osnovu ovih par minuta sve deluje razigranije i puno života. Priča ponovo prati grupu zatvorenika koji pod pretnjom smrću moraju da obave tajne zadatke za sumnjivu vladinu organizaciju, a koji ih ovog puta vode na jedno ostrvo gde ćemo videti puno akcije. U trejleru se ne čuje puno likova, ali ono što smo saznali po prvi put je da glas liku King Shark-a, odnosno ogromnoj ajkuli, pozajmljuje niko drugi do Silvester Stalone.

Film za koji se mnogi fanovi nadaju da neće izneveriti očekivanja kao njegov prethodnik, trebalo bi da premijerno bude prikazan 6. avgusta ove godine u bioskopima i na striming servisu HBO Max. Osim Margo Robi i Silvestera Stalonea, uloge tumače još i: Idris Elba, Džon Sina, Džoel Kinaman, Piter Kapaldi, David Dastmalkijan, Danijela Melkior, Majkl Ruker, Alis Braga, Nejtan Filion, Vajola Dejvis i mnogi drugi.

Suicide squad
foto: Printscreen

Čini se da eksplozivna akcija i dobar saundtrek neće izostati, pa se nadamo da je tu i dobra zabava. Džejms Gan je ostvario zapažen uspeh režijom dva dela filma Guardians of the Galaxy za kuću Marvel, pa ostaje da vidimo da li će ovaj film u DC produkciji imati sličan ton i željeni efekat.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Slash Film)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.