Najizazovnija glumica današnjice za kojom uzdišu MILIONI muškaraca šokirala fanove - pogledajte joj PRST! (FOTO)
Objava je sadržala seriju fotografija srećnog para sa zagrljajima i srećnim poljupcima, Foto: Profimedia

SVET POZNATIH

Najizazovnija glumica današnjice za kojom uzdišu MILIONI muškaraca šokirala fanove - pogledajte joj PRST! (FOTO)

Osim toga dobili su i 9 hiljada komentara sa čestitkama i lepim željama

Objavljeno: 12:20h

Glumica Bela Torn i njen izabranik Bendžamin Maskolo na Instagramu su objavili vesti o svojoj veridbi i dobili preko pola miliona lajkova.

Osim toga dobili su i 9 hiljada komentara sa čestitkama i lepim željama. Nakon dve godine nagađanja obožavalaca, Bela Torn (23) i njen verenik napokon su objavili veridbu kroz Bendžaminovu (27) objavu na Instagramu, čiji opis glasi "Rekla je da". Objava je sadržala seriju fotografija srećnog para sa zagrljajima i srećnim poljupcima.

Bela Torn
foto: Profimedia

Fanove je dalje raznežila serija slatkih Storija u kojima Bela, skoro u suzama, pokazuje kameri svoj veliki prelepi dijamantski prsten. "Hvala ti što si tako predivna dušo, puno te volim. Jeej, venčaćemo se! Slavlje i u Italiji i Americi", rekao je njen italijanski verenik.

Bela Torn
foto: Profimedia

Bendžamin Maskolo nije toliko poznat na javnoj sceni, a u životu je imao puno uspeha. Ovaj muzičar na Instagramu je sakupio preko 1,7 miliona pratilaca, a njegova italijanska muzička grupa Benji&Fede osvojila je "MTV Europe Music Award" za najbolju italijansku grupu. Nekoliko puta se oprobao i u filmu, pa će tako uz verenicu da glumi u novom filmu "Time is up" koji je sniman u Italiji. Upravo je na scenariju tog filma pitao Belu da se uda za njega kroz ljubavno pismo. "Na pozadini scenarija za naš film napisao sam ljubavno pismo, na kraju poslednje scene. Bila je za monitorom i pratila scenarija uz režisera i iznenađenje", opisao je umetnik.

Priče o romansi ovog para počele su još 2019. godine kada su objavili prvu zajedničku fotografiju. Bela je njihovu vezu potvrdila novinarima izjavom: "Ako ništa ne govorim, znači da to pokušavam da sakrijem. Bez obzira na to što kažem, paparaci će da me prate i obožavaoci će vremenom da otkriju."

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.