REŠAVA UBISTVO, BORI SE SA SVOJIM DEMONIMA - Kejt Vinslet je DETEKTIVKA iz malog grada u novoj HBO seriji (TREJLER)
Njena posvećenost glumi joj je donela pregršt priznanja, uključujući i Oskara za ulogu u filmu The Reader (2008) i nagradu, Foto: Printscreen/Youtube

noviteti

REŠAVA UBISTVO, BORI SE SA SVOJIM DEMONIMA - Kejt Vinslet je DETEKTIVKA iz malog grada u novoj HBO seriji (TREJLER)

Njena posvećenost glumi joj je donela pregršt priznanja, uključujući i Oskara za ulogu u filmu The Reader (2008) i nagradu Emi za ulogu u mini-seriji Mildred Pierce (2011) televizije HBO.

Objavljeno:

Britanska glumica Kejt Vinslet nikad nije igrala na sigurno. Kada je bila na vrhuncu slave posle uspeha filma Titanik, ona je odlučila da se pojavi u manje ambicioznim filmovima i oproba se u ulogama različitim od onih koje je do tada tumačila. Njena posvećenost glumi joj je donela pregršt priznanja, uključujući i Oskara za ulogu u filmu The Reader (2008) i nagradu Emi za ulogu u mini-seriji Mildred Pierce (2011) televizije HBO.

Sa istom medijskom kompanijom ona je nedavno ostvarila još jednu saradnju. Kejt ćemo, naime, uskoro gledati u novoj mini-seriji pod nazivom Mare of Easttown, koja će imati svoju premijeru 18. aprila na striming servisu HBO Max. U pitanju je drama u kojoj ova poznata glumica tumači Mer Šijan, detektivku u gradiću u Pensilvaniji koja dobija zadatak da istraži lokalno ubistvo. Istovremeno, ona proživljava teške trenutke u svom životu, zbog čega nije u stanju da adekvatno obavlja svoj posao. Prema navodima producenata, ova mini-serija proučava tamnu stranu života u maloj zajednici, kao i način na koji porodica i tragedije iz prošlosti utiču na našu sadašnjost.

U Mare of Easttown igraju još i Gaj Pirs, Džulijen Nikolson, Džin Smart, Evan Piters i Kolin Zejbel. Bred Inglzbi je napisao scenario za svaku od epizoda, dok je za njihovu režiju bio zadužen Kreg Zobel.

Bonus video:

(Espreso/Coming Soon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.