SKANDINAVCI PREUZELI FRANŠIZU TOMB RAIDER: Da li je Alisija lepša od ANĐELINE DŽOLI? (VIDEO)
Potvrđeno je da će švedska oskarovka (nagradu je dobila za film “Dankinja”) Alisija Vikander ponovo igrati Laru Kroft, Foto: Profimedia

FILM

SKANDINAVCI PREUZELI FRANŠIZU TOMB RAIDER: Da li je Alisija lepša od ANĐELINE DŽOLI? (VIDEO)

Reč je o nastavku ostvarenja "Tomb Raider" iz 2018. godine

Objavljeno:

Odmah nakon premijere filma “Tomb Raider” počelo je da se postavlja pitanja kada će izaći drugi deo, i da li će se glumica Alisija Vikander vratiti liku čuvene akcione junakinje. Sada napokon imamo konkretan odgovor na ovo pitanje.

Potvrđeno je da će švedska oskarovka (nagradu je dobila za film “Dankinja”) Alisija Vikander ponovo igrati Laru Kroft. Film će biti snimljen pod pokroviteljstvom studija “MGM”. Znamo da će scenario pisati i film režirati Miša Grin. Njoj je ovaj posao ponuđen nakon ogromnog uspeha horor serije “Lovecraft Country”.

Alisija Vikander
foto: Profimedia

Grin do sada nije režirala ni jedan dugometražni film, pa će ovo biti njen prvenac. Producenti su bili oduševljeni njenom režijom epizode serije “Lovecraft Country”.

Grin je takođe napisala sve episode serije, a oduševljen njenom originalnom idejom pri produkciji joj je pomogao režiser i scenarista Džordan Pil. Pil je čuven po horor filmovima “Us” i “Get Out”, koji je bio nominovan za Oskara. Grin ima bogato iskustvo kao scenarista, radila je na serijama “Helix”, “Underground” i “Sinovi Anarhije”.

Alisija Vikander
foto: Profimedia

Film “Tomb Raider” je režirao norveški reditelj Roar Uthaug. Zaradio je 275 milion dolara, ali kritici se nije naročito dopao. Fanovi su mislili da je reditelj išao na sigurno, i da se zbog toga stvorio utisak da je film dosadan. Ipak, publiku je oduševila Alisija Vikander, koja je još jednom pokazala da je jedna od najtalentovanijih mladih glumica.

Alisija na treningu za Laru Kroft
Alisija na treningu za Laru Kroftfoto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.