SPREMITE SE ZA ČERIJA: Bolničar i narkoman koji PLJAČKA banke na NEVIĐEN NAČIN biće PROLEĆNI HIT! (VIDEO)
Apple TV+ objavio je prvi trejler za krimi dramu Cherry, Foto: Youtube/Printscreen

uskoro!

SPREMITE SE ZA ČERIJA: Bolničar i narkoman koji PLJAČKA banke na NEVIĐEN NAČIN biće PROLEĆNI HIT! (VIDEO)

U filmu koji su režirali Entoni i Džo Ruso, Tom Holand tumači Čerija, problematičnog mladića iz Ohaja, koji upoznaje ljubav svog života, devojku Emili (Sijara Bravo), ali ubrzo odlučuje da reskira čitavu svoju budućnost odlaskom na služenje u ratu u Iraku u svojstvu vojnog bolničara

Objavljeno:

Apple TV+ objavio je prvi trejler za krimi dramu Cherry, koja će imati svoju bioskopsku premijeru 26. februara, dok će na ovaj striming servis stići 12. marta.

U filmu koji su režirali Entoni i Džo Ruso, Tom Holand tumači Čerija, problematičnog mladića iz Ohaja, koji upoznaje ljubav svog života, devojku Emili (Sijara Bravo), ali ubrzo odlučuje da reskira čitavu svoju budućnost odlaskom na služenje u ratu u Iraku u svojstvu vojnog bolničara. Iz ovog sukoba on se vraća sa posttraumatskim stresnim poremećajem, koji pokušava da ublaži uzimanjem opijata. Čeri postaje zavistan od ovih supstanci, ulazi u loše društvo i odaje se kriminalu. Kako bi došao do finansijskih sredstava za svoju zavisnost, on počinje da pljačka banke.

Cherry je adaptacija istoimenog polubiografskog romana Nika Vokera. Scenario za film po ovoj knjizi napisale su Endžela Ruso-Otstot i Džesika Goldberg.

(Espreso.co.rs/Coming Soon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.