GLUMAC KOJEG SMO SVI OBOŽAVALI IMA RAK! Cela Srbija je gledala ovu seriju
Dustin Diamond, Foto: Printscreen/Facebook

TUGA!

GLUMAC KOJEG SMO SVI OBOŽAVALI IMA RAK! Cela Srbija je gledala ovu seriju

Prolazi kroz hemoterapiju i verovatno će ostati u bolnici „neko vreme“.

Objavljeno:

U četvrtak uveče, ubrzo nakon što je Diamondov tim potvrdio vest, Mario Lopez - koji je glumio Slatera u Diamond's Screech u originalnom sitkomu - rekao je da se „povezao sa Dustinom ranije večeras i iako su vesti o njegovoj dijagnozi potresne, i dalje smo sigurni da je prevazići ću ovo. Moleći se za njega i njegovu porodicu i za brzi oporavak. Bog blagoslovi."

Tiffani Thiessen, Kelli u emisiji, objavila je da je "mislila na" Diamond-a sa fotografijom na kojoj se on smeši.

Dustin Diamond
foto: Printscreen/Instagram

Diamond je bio hospitalizovan i bio je na testovima pre nego što je njegov tim objavio njegovu dijagnozu.

Iako još uvek čeka testiranje, predstavnik je rekao da je to četvrta faza, što znači da se proširio (metastazirao) i nalazi se u različitim delovima njegovog tela.

Prolazi kroz hemoterapiju i verovatno će ostati u bolnici „neko vreme“.

Predstavnik je dodao da je Diamond prvo primetio „ogromnu knedlu na grlu“.

Diamond-ov odnos sa bivšim kolegama bio je složen. Nedavno je izbačen iz ponovnog pokretanja mreže Peacock koja je ponovo okupila glumačku ekipu. Javno je izrazio svoje nezadovoljstvo, izjavivši TMZ prošle godine. "Morate imati sve članove glumačke ekipe."

Međutim, Diamond je napravio različite poteze u karijeri od ostatka originalne bande Bayside High. Uključivalo je puštanje seks kasete 2006. godine pod naslovom Screeched, koju je rekao da je uradio za gotovinu nakon što je imao finansijskih problema.

Takođe je neslavno napisao neugodnu knjigu „Iza zvona“ iz 2009. godine o svom vremenu u seriji ’90 -ih koja nije sve naslikala u najboljem svetlu. Ta knjiga je potom pretvorena u doživotni film za koji je Diamond bio izvršni producent.

2016. godine javno se izvinio svojim bivšim saigračima zbog svog destruktivnog ponašanja.

Diamond je takođe služio tri meseca zatvora u 2016. godini zbog noža u baru u Viskonsinu. Jednom pušten, prekršio je uslovnu kaznu, što je dovelo do novog hapšenja.

Te godine se ponovo povezao sa Lopezom, koji je sa njim razgovarao o hapšenjima.

Original Saved by the Bell je bio TV koji se mora videti od 1989. do 1993. godine, a Diamond je glumio štrebera zgodnom Zacku i Lopezovom hrapavom Slateru Mark-Paula Gosselaara.

Serija je iznedrila dva spinofa, Saved by the Bell: The College Years i Saved by Bell: The New Class, kao i dva TV filma.

Ponovno pokretanje je premijerno prikazano 25. novembra na NBC streaming servisu.

(Espreso.co.rs/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.