KONAČNO! Tom Kruz ima DEVOJKU, kliknuli su od prvog dana, sada će KONAČNO prestati da BESNI!
Sa njim nikad nije dosadno, Foto: Profimedia

možda će prestati da luduje

KONAČNO! Tom Kruz ima DEVOJKU, kliknuli su od prvog dana, sada će KONAČNO prestati da BESNI!

Zaljubio se u koleginicu iz Nemoguće misije

Objavljeno:

Pikanterije sa snimanja sedmog nastavka "Nemoguće misije" procurile su ovih dana, a tiču seToma Kruza i urlanja na ekipu.

Snimanje najnovijeg nastavka iz filmskog serijala "Nemoguća misija" donela je američkom glumcu Tomu Kruzu (58) novu ljubav.

Navodno se zbližio s koleginicom iz filma, britanskom glumicom Hejli Etvel (38). Daily Mail piše da su dvoje glumaca postali prilično nerazdvojni i da su kliknuli od prvog dana.

- Lockdown i sve druge prepreke koje dolaze uz to, još više su ih zbližile i postali su prilično nerazdvojni. Druže se nakon snimanja, a ona je već bila u njegovom londonskom domu. Sjajno se slažu i čini se da su jako srećni, rekao je izvor za Daily Mail.

Poslednjih nedelja ovaj par provodi na atraktivnim filmskim lokacijama u Rimu, Veneciji, Britaniji i Norveškoj.

Pikanterije sa snimanja sedmog nastavka "Nemoguće misije" procurile su ovih dana, a tiču se Toma Kruza koji je, kako se može čuti na snimku, urlao na deo tima zato što se ne pridržavaju mera socijalnog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa. Kruz je bukvalno eksplodirao kada je video dva čoveka na kompjuteru koji sede jedan do drugog.

- U Holivudu ponovno snimaju filmove samo zbog nas. Je li vam jasno da će se zbog nas otvoriti hiljadu radnih mesta, p**** vam materina!? Nema izvinjeja, ljudi gube svoje j**** domove zato što se sve zatvara. Ovaj j**** film će se nastaviti snimati, je li vam jasno? Ako vas ponovno vidim, dobićete j**** otkaz! - urlao je Kruz na ekipu.

Snimak njegove tirade koja traje dva i po minuta objavio je engleski tabloid Sun, ali ona nije zaustavila Kruza da i dan kasnije očita bukvicu ekipi. To je očito bilo malo previše za deo zaposlenih pa je njih petoro dalo otkaze.

Tom Kruz nije bio u ozbiljnoj vezi još od razvoda od Kejti Holms 2012. godine., dok je Hejli pre nekoliko meseci prekinula vezu s engleskim lekarom. Pre Kejti, Tom Kruz bio je oženjen također koleginicom Nikol Kidman.

Hejli Etvel je američko-britanska glumica koja je ostvarila uloge u nizu poznatih filmova poput "Osvetnika", "Christophera Robina", "Ant-Mana", "Pepeljuge", "Brideshead Revisited", ali i serija od kojih je najzapaženija bila uloga Peggy Carter u serijama "Agents od S.H.I.E.L.D". i "Agent Carter".

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.