NAJBOLJI PRAZNIČNI FILMOVI SVIH VREMENA SA POZNATIM FACAMA: Da li ste ih sve POGLEDALI? (TREJLERI)
Šta gledati, ilustracija, Foto: Profimedia

Bliže se praznici

NAJBOLJI PRAZNIČNI FILMOVI SVIH VREMENA SA POZNATIM FACAMA: Da li ste ih sve POGLEDALI? (TREJLERI)

Ideje za gledanje filmova u vreme praznika

Objavljeno:

Svake godine objavi se veliki broj prazničnih filmova, koji služe da upotpune atmosferu i opuste nas. Kao takvi, oni su uglavnom predvidljivi i ne previše zahtevni, a glavne uloge obično tumače glumci koji nisu toliko poznati širom auditorijumu. Naravno da postoje izuzeci u kojima neku od uloga tumače filmske i serijske zvezde, mada ni to nije garancija uspeha i visoke ocene. U svakom slučaju, ako tražite takvu prazničnu zabavu, sa ponekim poznatim licem, primere možete pronaći u nastavku.

Surviving Christmas – Ben Aflek i Kristina Eplgejt

Ben Aflek se 2004. oprobao u ulozi marketinškog stručnjaka koji plaća jednoj porodici da provede Božić sa njim, a ostale uloge tumače Kristina Eplgejt, Džejms Gandolfini i Ketrin O’Hara. Film je prošao užasno u bioskopu, a i naknadni komentari kritičara i fanova nisu bili ništa bolji, pošto su ga mnogi proglasili jednim od najgorih filmova te decenije.

Four Christmases – Riz Viterspun i Vins Von

Viterspun i Von su bračni par koji svake novogodišnje sezone putuje u inostranstvo kako ne bi morali da se viđaju sa svojim roditeljima. Kada letovi budu otkazani zbog magle, oni su primorani da praznike provedu sa roditeljima, ali je problem što su i njegovi i njeni roditelji razvedeni. Tako nastaje pokušaj da stignu u sva četiri doma i sa svakim budu bar neko vreme, sa očekivanim nezgodama i odstupanjima od plana.

Just Friends – Rajan Rejnolds

Radnja počinje kada Kris kaže svojoj najboljoj prijateljici iz srednje škole da je zaljubljen u nju, a ona mu kaže da ipak želi da samo budu prijatelji. Posramljen, napušta grad i odlazi na fakultet, a deceniju kasnije se vraća u rodni grad kao uspešan poslovni čovek i nepokolebljivi zavodnik. Rajan Rejnolds je odličan u glavnoj ulozi.

The Family Stone – Sara Džesika Parker, Dajan Kiton, Rejčel Mekadams

Pored gorepomenutih glumaca, tu su i Dermot Malruni, Luk Vilson i Kler Dejns, a radnja se vrti oko žene koja provodi praznike sa ekscentričnom porodicom svog momka. Ona, sa svojom poslovnom ozbiljnošću i uštogljenošću, nikako se ne uklapa u njihovo blesavo okruženje, te tako nastaju mnoge smešne situacije.

Three Days – Kristin Dejvis

Film kreće tragično, nakon što bračni par ima svađu i supruga istrči na ulicu, gde je udari automobil i ubije. Pošto se sve dešava na Badnji dan, jedan anđeo joj dozvoljava da provede još tri dana sa svojim mužem. Oni tada pokušavaju da ih iskoriste na najbolji način, iako im to u poslednje ime nije išlo baš najbolje, a koliko je gluma uverljiva, procenite sami.

(Espreso.co.rs/Citymagazine.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.