EKSPLOZIVNI TREJLER ZA FILM: Kada ga pogledate, biće vam JASNO koji HOLIVUDSKI glumac stoji iza njega
Bioskop, ilustracija, Foto: Ilustracja, EPA-EFE/WALLACE WOON

uzbudljivo

EKSPLOZIVNI TREJLER ZA FILM: Kada ga pogledate, biće vam JASNO koji HOLIVUDSKI glumac stoji iza njega

Zanimljiva priča

Objavljeno:

Hač Mansel je porodični čovek blage naravi koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja.

On je fin prema svima i izbegava konflikte. Jedne večeri dva provalnika su ušla u njegov dom, ali on nije reagovao na bilo koji način da zaštiti sebe i svoju porodicu, misleći da bi time samo pogoršao situaciju.

To je, međutim, veoma razočaralo njegovu ženu Beku i sina Blejka, zbog čega je Mansel počeo da se oseća kao niko i ništa. Njegov skriveni bes, međutim, neće još dugo ostati ispod površine.

Kada isti provalnici budu pokušali da uđu u kuću njegovog komšije, Mansel će im otkriti svoju nasilnu stranu, koju je dugo pokušavao da zaboravi.

Ovo je sinopsis novog akcionog filma pod nazivom Niko, u kome glavnu ulogu tumači Bob Odenkirk, najširoj publici poznat pre svega kao Džimi Mekgil/Sol Gudman u serijama Čista hemija i Bolje pozovite Sola. On će ovog puta igrati brutalnog osvetnika, koji će se sam suprotstaviti celoj jednoj bandi. Ako vas ovo neodoljivo podseća na film Džon Vik, to uopšte nije slučajno. Naime, jedan od producenata filma Niko je Dejvid Lajč, režiser prvog dela popularne akcione sage sa Kijanu Rivsom.

Niko je režirao Ilja Najšuler, po scenariju Dejvida Kolsteda. U filmu osim Odenkirka, igraju i Koni Nilsen, Kristofer Lojd i Aleksej Serebrjakov. Ovaj obećavajući akcioni film ćemo biti u prilici da gledamo u bioskopima već od 18. februara.

(Espreso.co.rs/Citymagazine.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.