IMA SKORO 80 GODINA, ALI NE ODUSTAJE: Sada će se ZADNJI put pojaviti u ULOZI KULTNOG akcionog NAUČNIKA s BIČEM
Mislim da je savršeno prirodno da ga ponovo tumačim, Foto: Printscreen

svaka čast, majstore!

IMA SKORO 80 GODINA, ALI NE ODUSTAJE: Sada će se ZADNJI put pojaviti u ULOZI KULTNOG akcionog NAUČNIKA s BIČEM

n će ovog puta biti samo producent, dok će ga u režiserskoj stolici zameniti Džejms Mangold

Objavljeno:

Studio Dizni je nedavno objavio vest koja je obradovala sve ljubitelje filmskog serijala o arheologu i avanturisti Indijani Džounsu. Naime, dogovoreno je da ovog popularnog junaka u novom nastavku ponovo tumači Harison Ford. Biće to peto i poslednje pojavljivanje 78-godišnjeg holivudskog glumca u ulozi koja mu je svojevremeno donela svetsku slavu.

foto: Printscreen

Ford je još intervjuu iz 2013. dao odgovor na pitanje da li je zainteresovan da ponovo igra Indijanu Džounsa. On je tada za BBC izjavio: „Gledali smo kako se lik Džounsa razvija i menja u različitim filmovima. Mislim da je savršeno prirodno da ga ponovo tumačim, naravno, ako priča bude na nivou onih iz prethodnih filmova“.

foto: Printscreen

Još uvek neimenovani film, nažalost, neće režirati Stiven Spilberg, koji je bio odgovoran za prva četiri filma o Indijani Džounsu. On će ovog puta biti samo producent, dok će ga u režiserskoj stolici zameniti Džejms Mangold, reditelj bioskopskih hitova kao što su Logan (2017) i Le Man ’66: Slavna 24 sata (2019). Rad na scenariju je počeo ove godine, a očekuje se da se film pojavi u bioskopima u julu 2022. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.