VIRUS JE KRIV, REČ JE O NAŠOJ VELIKOJ SRPSKOJ GLUMICI: Vesna prva dobila koronu, pa ćerka, antibiotici nisu pomogli
Foto: printscreen

vesna čipić

VIRUS JE KRIV, REČ JE O NAŠOJ VELIKOJ SRPSKOJ GLUMICI: Vesna prva dobila koronu, pa ćerka, antibiotici nisu pomogli

"Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu", poručila je

Objavljeno:

I glumica Vesna Čipčić je, zajedno sa ćerkom Anjom Alač, bila zaražena korona virusom.

Glumica se već mesec dana bori sa virusom i sada se bolje oseća, ali još uvek se nije potpuno oporavila. Nije se plašila, a pre nego što je saznala da je zaražena, preventivno je pila suplemente.

"Dobro sam, bolje je, mnogo bolje nego što je bilo, ali još uvek se nisam "dala u promet" što se kaže... Da se našalimo malo...", počela je svoju priču o bolesti za "E-Kliniku".

"Prvo smo se svi testirali u Beogradskom dramskom pozorištu. Dobila sam negativan nalaz, a moja ćerka pozitivan. A onda smo se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, posle tri dana, svi testirali i dobila sam pozitivan nalaz. Nisam tada imala nikakve simptome. Baš ništa. A onda, dobila sam temperaturu i dva-tri dana sam imala do 37.3, nije išla više od toga. Otišla sam kod svog lekara kod koga inače idem. Snimila sam pluća i moj doktor Dimić je posle toga rekao da jeste reč o kovidu. Onda sam izvadila krv. Moj lekar je rekao da je to ipak upala pluća i dao mi terapiju, pa sam nastavila lečnje. Sve ukupno, bogami, evo traje već mesec dana", ispričala je glumica.

"Zbog povišenog D dimera dobila sam injekcije i bila sam u čudu kako ću ja to sama sebi da dajem. Prvo veče mi je dala moja prijateljica doktorka, a onda, od sutradan, sam se bockala kao da to ceo život radim! Rekla sam na kraju - kad ozdravim, moći ću da idem da bodem po komšiluku kome treba! Nije to ništa strašno", otkrila je i dodala:

"Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu. Ja nisam sebi dozvolila da padnem u neku depresiju, nisam se plašila, prosto sam vrlo muški odreagovala na sve to i nosila se sa koronom. Mislim se ja: 'nećeš ti meni, korono, nego ja tebi!'".

"Pila sam naravno antibiotike, baš sam ih se napila pošteno, ali sam naravno uzimala i probiotike. Evo još mesec dana moram da pijem probiotike i nadam se da će se to sve iščistiti kako treba. Naravno, uzimala sam D vitamin, C vitamin i cink. Otkako se pojavila korona, popila sam više tih vitamina nego za ceo život! Možda sam zato tako lakše i prošla. Ne znam. Eto, prošlo je, gledamo se u pozorištu!", zaključila je Vesna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Eklinika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.