MINISTAR TRAŽIO OD AUTORA HIT SERIJE DA SE OGRADE: Čeka se ODGOVOR Netfliksa, ali ovoga su se svi PLAŠILI
To nije bio problem tokom prethodne 4 godine, Foto: Printscreen

kruna

MINISTAR TRAŽIO OD AUTORA HIT SERIJE DA SE OGRADE: Čeka se ODGOVOR Netfliksa, ali ovoga su se svi PLAŠILI

Producenti i autori bi morali da potvrde to

Objavljeno:

Nova sezona serije “Kruna” se pokazala kao veoma kontroverzna. Serija prikazuje istoriju britanske kraljevske porodice, prva sezona je počela stupanjem Elizabete II na presto. Prethodne sezone nisu izazvale pometnju u javnosti, ali se sve promenilo kada se pojavila Lejdi Di.

Naime, sada Oliver Dauden, britanski sekretar kulture traži da se pre početka svake epizode doda poruka koja će potvrditi da je reč o fiktivnoj seriji, koja nije potpuno istorijski tačna.

foto: Printscreen

Reč je o odličnoj seriji, ali je reč o fikciji. Producenti i autori bi morali da potvrde to. Plašim se da će generacije gledalaca, koje nisu živele u tim vremenima, pogrešno misliti da je izmišljena priča istina”, rekao je Dauden.

Pisci se trude da dramatizuju radnju i ostanu dosledni istorijskoj istini, međutim, ne kriju da su delovi izmenjeni – poput svih istorijskih serija. To nije bio problem tokom prethodne 4 godine. Najveća pometnja je nastala oko prikaza afere princa Čarlsa i Kamile.

foto: Printscreen

Izgleda da će “Kruna” imati dodatnih problema i u budućnosti. Naime, peta sezona bi trebalo do prikaže razvod Dajane i Čarlsa, Dajaninu smrt i šta je usledilo nakon toga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.