NAJZAKLETIJI NEŽENJA IPAK POKLEKAO: Čuveni GLUMAC ženi se 20 godina MLAĐOM - zamoliće MOLI da ga zauvek VOLI
Bio je u vezi s Džulijom Roberts između 1995. i 1996. godine, Foto: Printscreen

ljubavna priča

NAJZAKLETIJI NEŽENJA IPAK POKLEKAO: Čuveni GLUMAC ženi se 20 godina MLAĐOM - zamoliće MOLI da ga zauvek VOLI

Godine 1995. ljubio je glumicu iz "Baywatcha" Jasmin Blit

Objavljeno: 11:24h

Zvezda popularne serije "Prijatelji" Metju Peri zaprosio je svoju višegodišnju devojku Moli Horvic (29) i ona je rekla - da!

Časopis "People" ekskluzivno otkriva srećnu vest u životu jednoga od omiljenih televizijskih glumaca koji je utelotvorio lik Čendlera. Nakon završetka serije povukao se i dugo ga nije bilo u javnosti. Poslednjih godina glumac je sve iznenado svojim zapuštenim izgledom, a čini se da svaki dan izgleda sve lošije.

foto: Printscreen

"Odlučio sam da se verim. Srećom, u vezi sam s najboljom ženom na svetu u ovom trenutku", rekao je.

Književni agent Moli Horvic potvrdila je vezu s Perijem ranije ove godine kada je na Valentinovo objavila dirljivu poruku svom dečku.

"Već drugu godinu moj dečko, ali tek prvu godinu influenser na Instagramu. Srećno Valentinovo mom najdražem, reči su koje je uputila svom dragom kako bi proslavila praznik ljubavi. Nekoliko meseci par je prvi put snimljen zajedno na izlasku ispred restorana u Zapadnom Holivudu.

Metju je ranije bio u vezi s nekoliko glumica. Godine 1995. ljubio je glumicu iz "Baywatcha" Jasmin Blit, bio je u vezi s Džulijom Roberts između 1995. i 1996. godine. Njegova najduža veza bila je s Lizi Kaplan između 2006. i 2012. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.