NAJPROZIVANIJA SERIJA NA TV DOBIJA DRUGU SEZONU: Čak su i GLAVNI GLUMCI potpuno IZNENAĐENI nastavkom
Nije trebalo da prođe dugo vremena, a da joj se u komentarima ne jave uzbuđeni obožavatelji serije, Foto: Printscreen

šta to bi?

NAJPROZIVANIJA SERIJA NA TV DOBIJA DRUGU SEZONU: Čak su i GLAVNI GLUMCI potpuno IZNENAĐENI nastavkom

31-godišnja glumica Lili Kolins, koja u seriji glumi marketing stručnjaka Emili, koja se iz SAD seli u Pariz zbog posla

Objavljeno:

Vest je zvanično potvrdio i Netfliks, a glavni glumci su snimili kratke najavne videe iz svojih domova, jer je većina njih u izolaciji zbog koronavirusa.

Svi ljubitelji serije “Emily in Paris”, koja je bila jedna od gorućih tema ove godine i tema mnogih rasprava, ali koja je ipak postigla svoj cilj i većini dočarala jednu stranu života u Parizu, odahnuli su jer stiže i njena druga sezona.

foto: Printscreen

31-godišnja glumica Lili Kolins, koja u seriji glumi marketing stručnjaka Emili, koja se iz SAD seli u Pariz zbog posla, priznala je da je oduševljena i da je van sebe jer će moći da ponovi svoju ulogu.

Dve su bolje od jedne. Van sebe sam od oduševljenja što mogu da najavim drugu sezonu serije ‘Emily in Paris’! Hvala vam na ljubavi i podršci. Nadam se da ste uzbuđeni kao i mi”, izjavila je Lili u videu, u kojem su joj se pridružili i drugi glumci.

foto: Printscreen

Nije trebalo da prođe dugo vremena, a da joj se u komentarima ne jave uzbuđeni obožavatelji serije.

“Neverovatno, zaslužili ste to”, “Serija je takvo osveženje i apsolutno jedva čekam drugu sezonu”, “Ovo je fantastična vest, čestitam svima”, “Ovo je najbolja vest ikad”, samo su neki od komentara.

Lili u seriji glumi ambicioznu direktorku marketinga u dvadestima koja živi u Čikagu, ali neočekivano prihvata posao u Parizu, koji joj zvuči kao posao iz snova, nakon što njena kompanija sklopi ugovor s jednom francuskom kompanijom koja se bavi luksuznim marketingom.

Serija je nastala na ideji američkog producenta Darena Stara, koji je radio i na serijama “Beverly Hills 90210”, “Melrose Place” i “Sex and the City”, a snimljena je 2019. godine u Parizu.

foto: Printscreen

Njena premijera na Netfliksu je prikazana početkom oktobra ove godine, kada je stekla veliki broj obožavatelja, uprkos tome što su se vrlo brzo javili i dežurni kritičari koji su ju prozvali klišeom, a Francuzima i ostalim obožavateljima svega francuskog zasmetao je način na koji su prikazani u seriji.

O tome se oglasio i jedan od glumaca iz serije, zgodni Lukas Bravo, koji je zapao za oko ženama širom sveta.

Mislim da su na neki način u pravu. Prikazujemo klišee i jednu viziju Pariza. Pariz je jedan od najraznolikijih gradova na svetu. Imamo toliko načina razmišljanja, različitih nacionalnosti, toliko različitih kvartova u gradu. Jedan ceo život ne bi bio dovoljan da otkrijemo šta se sve događa u Parizu. U tom gradu sadržan je ceo svet”, objasnio je Lukas za magazin “Cosmopolitan”.

Osim Lili i Lukasa, u seriji su jedne od glavnih uloga odigrali i Ešli Park, Semjuel Arnold i Bruno Gori, a sve njih gledaćemo uskoro u drugoj sezoni ove serije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.