TIGER KING: Saga ima nastavak, ali ima i manje poznati prolog - BBC-jev dokumentarac o Tiger Kingu iz 2011
Foto: Printscreen/ YouTube

Dokumentarni film

TIGER KING: Saga ima nastavak, ali ima i manje poznati prolog - BBC-jev dokumentarac o Tiger Kingu iz 2011

Džef Lou je nagovestio, a Netflix potvrdio - osma bonus epizoda najgledanijeg dokumentarnog serijala stiže u nedelju, 12. aprila!

Objavljeno: 18:26h

Epizoda je naslovljena "Kralj tigrova i ja", a voditelj Džoel Mekhejl je najavio da će se u njoj naći intervjui sa brojnim zvezdama hit serijala, uključujući novog vlasnika GW zoo vrta i navodnog zlostavljača životinja i njegovu suprugu, zaposlene u zoo vrtu, bivšeg muža Džoa Egzotika, kao i TV producenta Rika Kirhama.

Mekhejl će nas uputiti u to šta se promenilo u životima učesnika od izlaska planetarno popularnog dokumentarca. Džo Egzotik, koji je na odsluženju dvadesetdvogodišnje zatvorske kazne zbog zlostavljanja životinja i kovanja zavere za ubistvo rivalke Karol Baskin, neće se pojaviti u ovoj epizodi. Takođe je potvrđeno da će bonus epizoda proći i bez Karol, koja je u sporu sa Netflix mrežom zbog insinuacija o ubistvu njenog drugog muža, milionera Dona Luisa, koje se provlače kroz prethodne epizode.

Dok sa nestrpljenjem čekate nedelju, vreme možete prekratiti dokumentarnim filmom koji je 2011. snimio BBC, pod nazivom "Najopasniji kućni ljubimci u Americi" i u kojem možete videti neke od naših popularnih antijunaka, ali i još mnoštvo bizarnih ljudskih priča.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.