POLITIČKE I EROTSKE INTRIGE NA RUSKOM DVORU: Serija KATARINA VELIKA stiže na MALE EKRANE u OKTOBRU (VIDEO)
„Katarina Velika“ se bavi političkim i seksualnim intrigama na dvoru najmoćnije žene monarha u istoriji, Foto: Promo

hit u najavi

POLITIČKE I EROTSKE INTRIGE NA RUSKOM DVORU: Serija KATARINA VELIKA stiže na MALE EKRANE u OKTOBRU (VIDEO)

Mini-serija prati Katarinu do kraja njene vladavine kroz strastvenu aferu s ruskim vojnim komandantom Grigorijem Potemkinom

Objavljeno:

Nova četvorodelna drama „Katarina Velika“ (Catherine the Great), sa Helen Miren i Džejsonom Klarkom u glavnim ulogama, imaće premijeru 3. oktobra, kada će sve epizode postati dostupne putem HBO GO usluge videa na zahtev. Serija će takođe biti emitovana na HBO kanalu, gde je premijera zakazana za 4. oktobar u 20 sati.

Katarina Velika“ se bavi političkim i seksualnim intrigama na dvoru najmoćnije žene monarha u istoriji. Katarina (Helen Miren) je imala vrhovnu vlast u Rusiji gotovo polovinu 18. veka – odlučna, nezavisna, briljantno inteligentna i seksualno slobodna, predstavljala je definiciju savremene žene.

Mini-serija, čiji TREJLER možete pogledati OVDE, prati Katarinu do kraja njene vladavine kroz strastvenu aferu s ruskim vojnim komandantom, Grigorijem Potemkinom (Džejson Klark). Usred skandala, intrige i kolosalnog sukoba, ovo je priča o opsesivnoj ljubavi. U nemogućnosti da se javno venčaju i čuveni po svom bludu, razvili su jedinstven i blizak odnos, pobeđujući neprijatelje i formirajući Rusiju kakvu znamo danas.

Serija je HBO i Sky koprodukcija, a režirao ju je Filip Martin, dok scenario potpisuje Najdžel Vilijams. Izvršni producenti su Helen Miren, Filip Martin, Dejvid Tompson, Čarli Patinson i Kristin Hil.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju: Boris Vlastelica, frontmen benda Repetitor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.