THE NEW POPE: Džud Lou i Džon Malkovič u novoj sezoni Sorentinove serije (VIDEO)
Scena iz tizera, Foto: Printscreen/youtube

tizer

THE NEW POPE: Džud Lou i Džon Malkovič u novoj sezoni Sorentinove serije (VIDEO)

Nema dodatnih informacija o radnji, niti o datumu premijere, sem onoga što se od ranije zna - da će nova sezona serije biti emitovana do kraja godine

Objavljeno: 10:23h

U toku jučerašnjeg dana objavljen je prvi tizer-trejler za dugo očekivani nastavak serije "Mladi Papa". Prva sezona emitovana je 2016. godine, a režirao ju je proslavljeni italijanski reditelj Paolo Sorentino. U glavnoj ulozi je bio Džud Lou, a radnja je pratila kontroverzni život tek inaugurisanog mladog pape u Vatikanu.

Informacije o novoj sezoni stizale su "na kašičicu". Ranije ove godine objavljeno je da će se ekipi serije priključiti Džon Malkovič, Šeron Stoun i Merilin Menson, a tom prilikom su procurele i fotografije sa snimanja i prvi kadrovi.

Juče je objavljen i tizer koji kadrira sa jedne strane Džuda Loua, koji šeta u donjem vešu po plaži i mami uzdahe devojaka, dok je sa druge strane nagovešteno da lik u tumačenju Džona Malkoviča (verovatno) preuzima papske dužnosti. Nema dodatnih informacija o radnji, niti o datumu premijere, sem onoga što se od ranije zna - da će nova sezona serije (s nazivom "The new pope") biti emitovana do kraja godine.

BONUS VIDEO: VUDSTOK IZ PRVE RUKE: Sve je bilo haotično, ali nama to uopšte nije bilo važno (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.