BILO JEDNOM U HOLIVUDU: Specijalna projekcija 15. avgusta u KOMBANK DVORANI
Bred Pit i Leonardo DiKaprio, Foto: Promo

konačno u srbiji

BILO JEDNOM U HOLIVUDU: Specijalna projekcija 15. avgusta u KOMBANK DVORANI

Pre specijalne projekcije u Holu Kombank Dvorane za sve ljubitelje "hipi kulture" i duha 60-ih godina biće organizovan zabavni program i koktel

Objavljeno:

Specijalna projekcija devetog filma Kventina Tarantina"Bilo jednom u Holivudu" biće održana u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 15. avgusta u 19.30h. Ovaj film koji čini šarmantna glumačka ekipa, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a zbog vrhunske glumačke postave slovi za najiščekivaniju letnju premijeru.

Pre specijalne projekcije u Holu Kombank Dvorane za sve ljubitelje "hipi kulture" i duha 60-ih godina biće organizovan zabavni program i koktel.

Jedan od najboljih filmskih reditelja današnjice - Tarantino ovoga puta na veliko platno donosi priču iz perioda vrhunca hipi Holivuda.

Film prati avanturu glumca i njegovog dvojnika, koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu.

Glavni likovi u filmu Rik Dalton, kog tumači Leonardo Dikaprio, bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But, koga igra Bred Pit, u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt, u čijoj se ulozi našla Margo Robi.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.

BONUS VIDEO: DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.