DŽUDI DENČ O SPEJSIJU I VAJNSTINU: Zaslužuju poštovanje, treba razdvojiti ličnost od dela
Džudi Denč, Foto: Profimedia

povodom holivudskog skandala

DŽUDI DENČ O SPEJSIJU I VAJNSTINU: Zaslužuju poštovanje, treba razdvojiti ličnost od dela

Prošle godine, glumica je govorila o tome kako joj je Spejsi pomogao nakon smrti njenog supruga

Objavljeno:

Britanska glumačka zvezda Džudi Denč izjavila da bi delo koje su za sobom ostavili producent Harvi Vajnstin i glumac Kevin Spejsi trebalo razdvojiti od prestupa za koje se sumnja da su počinili. Obe poznate ličnosti iz sveta filma suočavaju se sa optužbama za seksualne prekršaje u SAD, koje negiraju. Istrage se vode i u drugim zemljama u kojima su navodno napravili prestupe, kao što je Velika Britanija.

Džudi Denč je u razgovoru za britanski magazin Radio Times izjavila da je, bez obzira na prestupe koji su navodno počinili, Vajnstinov i Spejsijev rad i dalje vredan.

"Da li ćemo sada da negiramo sve što je Stari Vik radio 10 godina, koliko su bili divni svi ti filmovi?, zapitala se Denč povodom optužbi na račun Kevina Spejsija. "Hoćemo li da ostanemo slepi na sve te filmove koje je Harvi producirao? Ne možete da negirate nečiji talenat. Možete i da nikad ne pogledate neku od Karavađovih slika. Ili da nikad ne odete da vidite Noela Kauarda".

Prošle godine, Denč je govorila o tome kako joj je Spejsi pomogao nakon smrti njenog supruga, ali je takođe izrazila i negodovanje povodom dela za koje se ovaj glumac tereti.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #6: Glib (VIDEO)

(Espreso.co.rs/ Variety)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.