NAJGORI KRAJ JEDNE SERIJE U ISTORIJI TELEVIZIJE: Procurilo šta će se dešavati u Igri prestola do kraja (SPOJLERI)
Scena iz osme sezone, Foto: Profimedia

bliži se finale

NAJGORI KRAJ JEDNE SERIJE U ISTORIJI TELEVIZIJE: Procurilo šta će se dešavati u Igri prestola do kraja (SPOJLERI)

"Otkažite seriju ako je to sve istina"

Objavljeno:

Jednominutni uvod u poslednje dve epizode "Igre prestola" navodno je u ponedeljak procurio na društvenim mrežama i uništio doživljaj hiljadama fanova koji su ga pogledali prije nego što je skinut s interneta.

The Sun piše da je snimak sadržao ogromne spojlere o bici za King's Landing te o šestoj, poslednjoj epizodi osme sezone. Već su se pojavili i brojni komentari na Tviteru.

"Budžet omanje zemlje, glumačka postava veka i snažna TV mreža iza vas i vi svejedno uspete da uništite najbolju seriju u istoriji. To je, bogme, postignuće! Ah, i ona curenja kraja serije! Kakav raspad", komentarisala je jedna besna tviterašica.

"Upravo sam pročitao leak za GOT. Više ne čekam kraj. Otkažite seriju ako je to sve istina... Ljudi će biti razočarani nakon što su toliko vremena uložili u seriju", komentarisao je drugi fan, a treći dodao: "Internete, zašto sve moraš uništiti? Pusti me da budem razočaran za dve nedelje kao i svi ostali."

"Pogledao sam leak za petu epizodu i ljudi, ovo će biti najgori kraj u istoriji TV-a. Ako mi ne verujete, idite na Reddit, Twitter...", poručio je još jedan razočarani fan, a s njim se složilo još nekoliko njih. "Pročitao sam spojlere za 5. i 6. epizodu i ako je to istina, više neću GOT nazivati najboljom serijom, nego ću govoriti da su sezone 1-7 najbolje ikad", komentarisalo se još.

Sudeći prema tim komentarima, kraj serije nije zadovoljio one do kojih je spojler dospeo. Oni strpljiviji ipak će morati da pričekaju dve nedelje da vide kako će skončati, može se slobodno reći, najpopularnija serija današnjice.

BONUS VIDEO: MARIJA VUKIĆ & SRĐAN GOJKOVIĆ GILE: Kako je nastao prvi dokumentarni film o ELEKTRIČNOM ORGAZMU (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.