TARANTINO objavljuje produženu verziju THE HATEFUL EIGHT u formatu serije
Semjuel L. Džekson u Tarantinovom filmu, Foto: Profimedia

uskoro

TARANTINO objavljuje produženu verziju THE HATEFUL EIGHT u formatu serije

Na striming servisu će biti prikazana kroz četiri 50-minutne epizode

Objavljeno:

Dok mnogi nestrpljivo čekaju njegov novi film "Once Upon a Time In Hollywood", slavni reditelj Kventin Tarantino uskoro će na Netflixu predstaviti produženu verziju filma "The Hateful Eight" iz 2015. godine.

Misteriozna krimi-drama, koja je pokupila odlične kritike, tako će na popularnom servisu biti prikazana kao mini serija kroz četiri 50-minutne epizode. Dok mnogim fanovima i filmskim kritičarima nije jasno zašto se reditelj odlučio na ovaj način predstavljanja ostvarenja koje je već predstavio pre tri godine, Tarantino ne vidi ništa loše u tome.

"Iz Netflixa su me pitali imam li još sadržaja sa snimanja i jesam li zainteresovan da sve spojim kako bismo film prikazali kroz tri ili četiri epizode, u zavisnosti od količine materijala. Produžena verzija ima otprilike 25 minuta novog sadržaja, a druge scene nisu prikazane isto kao u filmu", pojasnio je reditelj. Epizodni format, dodaju iz Netflixa, pomaže Tarantinu da prikaže različite situacije iz perspektive različitih likova.

Netflix je i ranije radio slične projekte sa avanturističkim pričama kao što su "Black Mirror: Bandersnatch" ili "You vs. Wild". Podsjećamo, radnja "The Hateful Eight" smeštena je desetak godina nakon Građanskog rata i prati dogodovštine Markiza Vorena u ulozi Semjuela L. Džeksona, bivšeg vojnika Unije i lovca na glave blokiranog snežnom olujom u malom gradiću u Koloradu.

BONUS VIDEO: DEJAN ILIJIĆ: Mogu da vidim sebe kao rok muzičara, klasičara i džezera (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.