NAPUŠTANJE NEDOĐIJE: Objavljen prvi trejler za kontroverzni dokumentarni film o Majklu Džeksonu (VIDEO)
Majkl Džekson, Foto: Printscreen Instagram

POTRESNA PRIČA

NAPUŠTANJE NEDOĐIJE: Objavljen prvi trejler za kontroverzni dokumentarni film o Majklu Džeksonu (VIDEO)

Džef Vels je “Leaving Neverland” nazvao “horor filmom”, a Danijel Finberg iz Hollywood Reportera opisao ga je kao “komplikovan i srceparajući film”

Objavljeno:

Novi trejler za dokumentarni film “Leaving Neverland” o Majklu Džeksonu daje prvi uvid u dvodelni film u trajanju od četiri sata, u kojem se mogu čuti svedočenja Džejmsa Sejfčaka i Vejda Robsona koji tvrde da ih je Majkl Džekson seksualno zlostavljao na imanju “Nedođija”.

Film čiju režiju potpisuje Den Rid je već pri premijernom prikazivanju na Sundance festivalu šokirao publiku i kritičare prikazujući kralja popa kao pedofila.

Džef Vels je “Leaving Neverland” nazvao “horor filmom”, a Danijel Finberg iz Hollywood Reportera opisao ga je kao “komplikovan i srceparajući film”.

Na internetu su se posle projekcije filma pojavili komentari u kojima su neki naveli da više ne veruju u nevinost “kralja popa”.

Džeksonova porodica je kritikovala film u pismu upućenom direktoru HBO-a, u kojem je opovrgla optužbe protiv pevača i osudila režisera zato što se prethodno nije obratio nikom iz Džeksonove porodice ni njegovog pravnog tima.

Međutim, od premijernog prikazivanja filma sa napadima fanova pop zvezde suočili su se i režiser, ali i Sejfčak i Robson.

“Postoji čitava armija fanova koji su skoro kao kult i govore užasne stvari o filmu na društvenim mrežama”, rekao je Rid.

Kontroverzni dokumentarac će se emitovati 6. marta na Channel 4.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #1: On Tour

(Espreso.co.rs / Bosonoga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.