FEST 2019: Počinje prodaja karata
FEST 2019, Foto: Promo

47. izdanje filmskog festivala

FEST 2019: Počinje prodaja karata

Karte za filmove je moguće nabaviti od subote 9. februara

Objavljeno:

U subotu, 9. februara, počeće prodaja karata za 47. FEST. Cene se kreću od 250 dinara do 400 dinara, sem za svečano otvaranje i zatvaranje (500 din). Karte za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine mogu se nabaviti i online, putem Ticket vision-a (bivši Eventim) preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket vision prodajnim mestima. Pojedinačne ulaznice kupljene preko Ticket vision-a, za projekcije u Sava centru i Kombank dvorani, su skuplje za 40 dinara.

U prvih sedam dana prodaje, na komplete karata po terminskim linijama u svim dvoranama odobrava se 10% popusta (na primer, svi filmovi u Sava centru od 19h čine komplet).

Po prvi put na 47. FEST-u biće moguće i online kreiranje sopstvenog kompleta karata po izboru (preko Ticket visiona). Komplet čini bilo kojih deset karata za projekcije u Sava centru, Kombank dvorani i Domu omladine. Moguće je kombinovati dvorane i projekcije, na primer dve karte za isti film u Sava centru, plus tri pojedinačne karte za tri različita filma u Kombank dvorani, plus pet karata za isti film u Domu omladine. Ovi personalizovani kompleti mogu se kupiti isključivo online, i za njih takođe važi 10% popusta u toku prvih sedam dana prodaje.

BONUS VIDEO: NAŠ POSAO JE DA DECU UČIMO DA VOLE BALET: Kineski baletski pedagog Geng Weijie o igri, Srbiji, Aji Jung...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.