Terminator i Sara Konor ponovo u zajedničkoj akciji (FOTO)
Foto: AP

nakon 27 godina

Terminator i Sara Konor ponovo u zajedničkoj akciji (FOTO)

Premijera šestog nastavka popularne franšize je zakazana za 15. novembar 2019. godine

Objavljeno:

Nakon što je svaki nastavak Terminatora posle drugog dela "Judgement day" naišao na podeljena mišljenja kritike i fanova, franšiza se vraća svojim korenima. Čuveni režiser Džejms Kameron, koji je snimio prva dva dela filma, ponovo je ispoljio interes da se vrati ovom serijalu.

Kameron se uključio u kreiranje scenarija za šesti deo, zajedno sa Dejvidom Elisonom i Timom Milerom. Kameron i Elison su takođe i producenti, dok je Miler (poznat po filmu Dedpul) zadužen za režiju.

Pored Kamerona, u serijal se vraća i glumica Linda Hamilton, koja je glumila Saru Konor u prva dva dela. Iako je u trećem delu njen lik proglašen mrtvim, u novom scenariju je taj podatak prenebregnut.

Arnold Švarceneger će se takođe pojaviti, u ulozi robota koji putuje kroz vreme, dok jedino nećemo ponovo videti Edvarda Furlonga, koji se proslavio ulogom Džona Konora.

Švarceneger je na društvenim mrežama podelio sliku sa snimanja zajedno sa Lindom Hamilton, stavljajući je u kontrast sa njihovom starom slikom iz prethodnog zajedničkog snimanja Terminatora.

U ostalim ulogama će se pojaviti Dijego Boneta, Natalija Rejes i Gabrijel Luna. Premda je dosta pažnje posvećeno povratnicima u serijal, priča će se ipak vrteti oko Bonetinog karaktera Danija, radnika koji se našao u središtu rata između ljudi i mašina.

Premijera je zakazana za 15. novembar 2019. godine.

BONUS VIDEO: OVACIJE ZA FILHARMONIJU U GRACU: Pogledajte kako svira najbolji orkestar u Srbiji

(Espreso.co.rs/Movieweb)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.