SVEČANO OTVOREN 11. BELDOCS: Ejbel Ferara pozdravio prepunu salu Sava centra, a onda je Rambo Amadeus napravio šou! (FOTO)
Otvaranje BELDOCS-a, Foto: Promo

MEĐUNARODNI FESTIVAL DOKUMENTARNOG FILMA

SVEČANO OTVOREN 11. BELDOCS: Ejbel Ferara pozdravio prepunu salu Sava centra, a onda je Rambo Amadeus napravio šou! (FOTO)

Rambo Amadeus je u šaljivom maniru najavio direktora i osnivača festivala Mladena Vušurovića

Objavljeno:

U beogradskom Sava Centru sinoć je svečano otvoren 11. Međunarodni festival dokumetnarnog filma BELDOCS. Festival je svečano otvorio kultni američki reditelj Ejbel Ferara, koji je juče stigao u Beograd.

Rambo Amadeus je u šaljivom maniru najavio direktora i osnivača festivala Mladena Vušurovića, koji je nastavio u istom tonu i izjavio:

„Bilo je uzbudljivo poslednjih deset godina, a biće još uzbudljivije sa mnogo novih filmova. Očekujemo da postanemo najbolji festival na svetu.“

Ejbel Ferara
Ejbel Ferara foto: Promo

Ejbel Ferara se obratio punoj sali Sava Centra i ljubiteljima dokumentaristike, kao i brojnim domaćim i stranim gostima koji su ovom prilikom doputovali u Beograd:

„Drago mi je što ste me pozvali i što sam ponovo u Srbiji. Imam ovde mnogo prijatelja, a neki od mojih omiljenih filmova su napravljeni upravo ovde. Drago mi je da vas sve vidim u ovoj bioskopskoj sali. Gledaćemo filmove, družićemo se, a sviraćemo i dobar rokenrol.“

foto: Promo
foto: Promo

Bonus video

Zabranjeno pušenje o Titu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.