POSLEDNJA EPIZODA NEMANJIĆA PONOVO KIKS: Stefanu se ukočio četvrti pršljen, pa otišao da lovi šarane rukama, a SVETI SAVA pije cirka?! (FOTO) (VIDEO)
Stefan Prvovenčani, Foto: Printscreen/Youtube

kraj serije

POSLEDNJA EPIZODA NEMANJIĆA PONOVO KIKS: Stefanu se ukočio četvrti pršljen, pa otišao da lovi šarane rukama, a SVETI SAVA pije cirka?! (FOTO) (VIDEO)

Poslednja epizoda "Zora"

Objavljeno:

Večerašnja epizoda "Nemanjića", srpskog "Gejm of trons" u pokušaju, gledaocima je ponovo skrenula pažnju na pogrešne stvari.

Umesto da se koncentrišu na sticanje samostalnosti srpske crkve, proglašenje Raska Nemanjića za prvog srpskog arhiepiskopa, krunisanja prvog srpskog kralja Stefana Prvovenčanog, opet su morali da se smeju gluposti.

Na tapetu je bio već pomenuti dvojac braće Nemanjića - srednji i najmlađi sinovi rodonačelnika Nemanje - koji je prizivao grad, pio vino, lečio bolne pršljenove, rukama hvatao ribu...

Tako smo saznali da Rastko pije vino, ali samo 'ladno, pa kad nestane leda, on prizove grad. Zapravo, zamoli za njega, kao pravi svetitelj-čudotvorac.

Rastko pije vino, ali samo 'ladno
Rastko pije vino, ali samo 'ladno foto: Printscreen/Youtube

Kasnije susreće brata koji se razgiba na dvoru, stenje od bolova i "nečujno" psuje: "Majku mu je...". Potom taj isti, bolni Stefan Nemanjić odlazi sa mlađim Rastkom na ponoćno kupanje u reci, pa, smetnuši s uma ovozemaljske tegobe, rukama hvata šarana.

- Bio je u trsci - odgovara na pitanje kako ga je samo uhvatio, onako kroz šegu.

U narednih nekoliko minuta je umro, vaskrsao, zamonašio se, pa opet umro. Možda i od smeha.

Sreća, "Zora" je bila poslednja epizoda serije "Nemanjići - rađanje kraljevine". Konačno je došao kraj sramoćenju srpske istorije i sramoti Javnog servisa Srbije. Amin.

Bonus video:

PREKID PROGRAMA: Pogledajte kako redakcija Kurira slavi Đurđevdan!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.