DUGO JE NIJE BILO, A SADA JE ODUŠEVILA ULOGOM U NEMANJIĆIMA: Poznata glumica doživela je ŠOK od kog se jedva oporavila (FOTO)
Zlata Numanagić, Foto: Printscreen/Youtube

glumica otvorila dušu

DUGO JE NIJE BILO, A SADA JE ODUŠEVILA ULOGOM U NEMANJIĆIMA: Poznata glumica doživela je ŠOK od kog se jedva oporavila (FOTO)

Ona se pojavila u najnovijoj epizodi

Objavljeno:

Naša poznata glumica pojavila se u večerašnjoj epizodi najskuplje srpske serije svih vremena "Nemanjići - rađanje kraljevine" u ulozi strine Stefana Prvovenčanog i sestre žene Kulina bana.

- Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" je veliki poduhvat i od epohalnog je značaja za ne samo za televiziju, već za našu zemlju. Dugo nismo imali ovako nešto. Retke su uloge koje odgovaraju mojim godinama i drago mi je što me reditelj Marko Marinković setio i pozvao, mada sam već uspešno sarađivala s njim - rekla je nedavno Zlata Numanagić, koja se veoma mlada udala, o čemu je u više navrata pričala medijima.

Zlata Numanagić
Zlata Numanagić foto: Nebojša Mandić

- Negde na polovini studiranja, zaljubim se, rešim da se udam, a potom dobijem i dete... Kada sam odlučila da pauziram godinu dana, iza sebe sam već imala završene dve godine Akademije u klasi profesora Minje Dedića. Tih dana sam bila očajna misleći da se svet ruši i da je za mene sve propalo. Ubrzo sam se vratila na treću godinu, gde me je sačekala nikad žešća ženska klasa: Jelica Sretenović, Tanja Bošković, Rada Živković, Ljilja Dragutinović, Gorica Popović. Bio je to zaista veliki izazov - prisetila se Zlata jednom prilikom, a otkrila je i šta joj je u životu jako teško palo, a desilo se pre udaje.

Nada Šargin i Zlata Numanagić u 'Nemanjićima
Nada Šargin i Zlata Numanagić u "Nemanjićima" foto: Printscreen/Youtube

- Po savetu mojih dragih kolega, rešim da upišem Akademiju i desi se to što se desi, oni me odbiju. To je bio veliki šok za mene i mislim da sam to jedva preživela. Za utehu, te godine počnem da radim kao voditelj na Studiju B. Ivan Bekjarev, Ljerka Draženović, pokojni Zoran Milosavljević i ja smo otvorili Studio B. To su bila četiri glasa koja su prva otišla u etar. Na poslednjem spratu u zgradi "Borbe", u studiju koji je bio manji od studentske sobe, bila je smeštena radio-stanica koja je emitovala potpuno drugačiji program od svih postojećih. Naredne godine pojavila sam se na Akademiji sa stavom - možete me imati sad ili više nikad, i desi se da budem primljena - jasna je bila glumica.

Zlata je glumila u mnogim filmovima i serijama, a najpoznatija je po ulogama u "Srećnim ljudima", "Mom rođaku sa sela", "Ljubavi i mržnji" itd. U novembru napunila je 67 godina i ima sina Fedora.

Bonus video:

VESELO ZA NAJVEĆI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Zorica i Kemiš se kucali jajima! Pevačica se naljutila pa uzvratila mužu na Vaskrs!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.