MANEKENKA KOJA SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Ovo je prelepa supruga Nikole Koja koja mu je rodila troje dece (FOTO)
Glumac ima brak za primer, Foto: Dragan Kadić

glumac je krije od kamera

MANEKENKA KOJA SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Ovo je prelepa supruga Nikole Koja koja mu je rodila troje dece (FOTO)

Aleksandru pamtimo iz spota za numeru "Moja Draga" Zdravka Čolića, ali par godina nakon pojavljivanja u njemu, ova lepotica se udaje za Koju i potpuno nestaje iz javnog života

Objavljeno:

Jedan od naših najboljih i najomiljenijih glumaca Nikola Kojo, oženio se 2007. godine 12 godina mlađom manekenkom Aleksandrom Đurić.

Aleksandra je godinama radila u inostranstvu, a kada se udala za Nikolu prestala je da korača svetskim modnim pistama ne bi li se posvetila porodici.

Pre nego što su postli supružnici, Nikola i njegova izabranica zabavljali su se osam meseci, a venčanje je upriličeno u crkvi Svetog arhangela Gavrila, blizu Partizanovog stadiona, u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.

Slavlje je kasnije nastavljeno u restoranu "Violeta kućo stara", čiji je Kojo suvlasnik.

Nikola sa suprugom Aleksandrom
Nikola sa suprugom Aleksandrom foto: Dragana Udovičić

Godinu dana kasnije, par je dobio ćerku Anu, a pet godina kasnije, 2013. postali su roditelji bliznakinja. Aleksandra je poreklom iz Sarajeva, a pojavila se u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga" i na reklamnim bilbordima za "Beogradsku filharmoniju".

Bonus video

NE KUNI ME, NE RUŽI ME, MAJKO! Sestra Slobode Mićalović opčinjava lepotom, ali kad čujete kako peva Luisov hit, ZANEMEĆETE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.