Ove glumačke legende došle su da odaju poslednju počast Oliveru Ivanoviću (FOTO)
Sahrana Olivera Ivanovića, Foto: Espreso

poslednje zbogom

Ove glumačke legende došle su da odaju poslednju počast Oliveru Ivanoviću (FOTO)

Više hiljada ljudi okupilo se da oda poštu Oliveru Ivanoviću ispred crkve na Novom groblju u Beogradu

Objavljeno: 12:10h

Delegaciju Vlade Srbije na sahrani Olivera Ivanovića predvode premijerka Ana Brnabić, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i šef diplomatije Ivica Dačić. Među građanima koji izjavljuju saučešće su i ministri Rasim Ljajić, Nenad Popović i generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Veljko Odalović, Arno Gujon, Milorad Pupovac, lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac sa stranačkim kolegama, prvi čovek PSG Saša Janković, Srđan Đoković, a tu su i glumci Tihomir Stanić i Branislav Lečić.

Oliver Ivanović će biti sahranjen na grobnom mestu pored proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića, Milorada Mandića Mande, i nedaleko od Dragana Nikolića.

Branislav Lečić na sahrani Olivera Ivanovića
Branislav Lečić na sahrani Olivera Ivanovićafoto: Filip Plavčić
Tihomir Stanić
Tihomir Stanićfoto: Filip Plavčić

Glumac Branislav Lečić ocenio je juče da je Oliver Ivanović imao strategiju mira i da njegovo ubistvo znači da "neko želi nešto drugo".

- Posle 15 godina to je prvo političko ubistvo i znak da se radi o vraćanju unazad, retrogradno ponašanje koje pokazuje vezu između politike i kriminala. Oliver Ivanović je bio čovek koji se borio za mir - rekao je Lečić za N1.

Podsetimo, Oliver Ivanović je ubijen juče ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Nalazi obdukcije su pokazali da je u njega pucano iz pištolja "duga devetka", a pogođen je sa šest hitaca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.