IMATE LI POJMA ČIJA JE ONA ĆERKA? Jedna od najlepših jugoslovenskih glumica osvojila je celu naciju, ali otac je nije podržao! (FOTO)
Foto: Printscreen

otac joj je čuveni glumac

IMATE LI POJMA ČIJA JE ONA ĆERKA? Jedna od najlepših jugoslovenskih glumica osvojila je celu naciju, ali otac je nije podržao! (FOTO)

Taman kad je talentom i lepotom osvojila čitavu naciju, u jeku popularnosti, odlučila je da se privremeno povuče sa scene

Objavljeno:

Srpska glumica Vladislava Vladica Milosavljević tokom dugogodišnje karijere ostvarila je zapažene filmske i pozorišne uloge, ali o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

Vladislava je ćerka istaknutog srpskog glumca Dragoljuba Gule Milosavljevića, međutim otac joj nije bio podrška kada mu je saopštila da je i ona izabrala njegov životni put.

Kao što je sama svojevremeno ispričala, dugo je sumnjao u njen talenat i trebalo mu je mnogo vremena da prihvati njen rad.

foto: Printscreen

Taman kad je talentom i lepotom osvojila čitavu naciju, u jeku popularnosti, odlučila je da se privremeno povuče sa scene. Razloga je bilo nekoliko – rat, brak i majčinstvo.

Nakon pauze od nekoliko godina, vratila se na pozornicu i filmsko platno.

Ipak, tri godine nije igrala u svom matičnom, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, jer kako su joj saopštili „nije bilo uloga“, pa joj je smanjena plata.

Iako je na sceni više od tri decenije, Vladislava je pre nekoliko godina u intervjuu priznala da se i dalje trese od straha pre nego što izađe pred publiku.

foto: Printscreen

- Uvek se, pri izlasku na scenu, tresem od straha da bih se, potom, osećala moćno. I to je ta sprega između onoga što nosim u sebi i onoga što se na meni vidi. To je pozitivna trema, valjda. Posle toga dajem publici sve najbolje od sebe. I to mi je uzbudljivo – rekla je čuvena glumica.

Vladislava je majka dvojice sinova, Mihajla i Gavrila.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.