Ljubiša Samardžić ipak neće počivati u Aleji zaslužnih građana, i to njegovom voljom! NJEGOVA ŽELJA ZA VEČNIM DOMOM SLAMA SRCE!
Foto: Printscreen

GDE ĆE POČIVATI SMOKI?

Ljubiša Samardžić ipak neće počivati u Aleji zaslužnih građana, i to njegovom voljom! NJEGOVA ŽELJA ZA VEČNIM DOMOM SLAMA SRCE!

Poslednju reč o ovoj odluci daće glumčeva porodica!

Objavljeno:

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić najverovatnije neće biti sahranjen u četvrtak u Aleji zaslužnih građana, nego u porodičnoj grobnici na Novom groblju.

Ovim poslom se bavio Ljubiša Samardžić pre nego što je postao glumac!

Njegova želja je bila da počiva kraj svog sina Dragana, koji je preminuo od leukemije 2001, u 34. godini života, pišu "Novosti".

Iako je javnost jednoglasna da je slavni glumac zaslužio da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, za sada nema zvanične potvrde o tome, a poslednju reč će dati njegova porodica.

POSLEDNJI POZDRAV BOŠKU! Bivše supruge iz kultne serije oprostile su se ovim rečima od Ljubiše Samardžića!

- Za sada nemamo informaciju da li će sahrana Ljubiše Samardžića biti u Aleji - rekli su nam kratko u JKP "Pogrebne usluge".

Ono što je sigurno jeste da će Ljubiša Samardžić koji je preminuo 8. septembra u 81. godini biti kremiran u četvrtak 14. septembra u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.