Bio je na HEROINU, LEPKU... PIONIR SRPSKE DROGE: Hapšen je zbog krađi, a onda je PROMENIO KRV (FOTO)
Foto: Printscreen

danas je drugi čovek

Bio je na HEROINU, LEPKU... PIONIR SRPSKE DROGE: Hapšen je zbog krađi, a onda je PROMENIO KRV (FOTO)

Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - priča bivši glumac

Objavljeno:

Igor Pervić danas ima 49 godina, a početkom devedesetih je bio jedan od najzgodnijih mladih srpskih glumaca. Dete poznatog umetničkog para, balerine Lidije Pilipenko i pozorišnog i književnog kritičara Muharema Pervića, rano je počeo da se bavi glumom, a imao je i svoj bend "Duh Nibor".

Bio je jedan od retkih umetnika koji je priznao svoja iskustva s heroinom. Njegovi roditelji godinama su vodili bitku da se Igor iščupa iz kandži narkomanije. Izlečio se u Londonu.

foto: Damir Dervišagić

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu – ispričao je jednom Pervić.

Posle toga je potpuno promenio život. Posle kratkog braka sa Jelenom Tinskom, dugo je bio u vezi sa Jovanom Petrović, unukom Miodraga Petrovića Čkalje. Sa njom se iz Beograda preselio u Baćevac. Danas više nisu zajedno.

foto: Zorana Jevtić

Ali, Igor se u jednom trenutku pokajao što je javno pričao o svom poroku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.