Ovaj film je SINOĆ POKIDAO! Da li će POMRSITI RAČUNE velikim favoritima za Oskara? (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / 20th Century Fox

po izboru glumaca holivuda

Ovaj film je SINOĆ POKIDAO! Da li će POMRSITI RAČUNE velikim favoritima za Oskara? (VIDEO)

Ceremonija dodele nagrada američkog Udruženja filmskih glumaca održana je u senci ukaza Donalda Trampa o zabrani ulaska u SAD državljana sedam muslimanskih zemalja...
Objavljeno: 10:45h

Film "Hidden Figures", istinita priča o afroameričkim naučnicima u Nasi, osvojio je kasno sinoć nagradu kao najbolji film američkog Udruženja filmskih glumaca (SAG), pred predstojeću dodelu prestižnog Oskara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Denzel Vošington u filmu "Fences" dobio je nagradu kao najbolji glumac dok je Ema Stoun proglašena za najbolju glumicu u mjuziklu "La La Lend" koji je dobio rekordnih 14 nominacija za Oskara.

Ceremonija dodele nagrada u Los Anđelesu održana je u senci ukaza Donalda Trampa o zabrani ulaska u SAD državljana sedam muslimanskih zemalja, jer su neki glumci tokom govora pomenuli i osudili odluku američkog predsednika.

Zabrinutost je izrazila i američka Akademija za film i nauku, koja dodeljuje Oskare, navodeći da postoji mogućnost da iranskom reditelju Asgaru Farhadiju ne bude odobrena viza za dolazak na ceremoniju dodele nagrada koja je zakazana 26. februara u Los Anđelesu.

Farhadi čiji je film "Salesman" nominovan u kategoriji najboljeg stranog filma, izjavio je potom da neće prisustvovati ceremoniji dodele Oskara.

Farhadi je rekao da nije prihvatljiva neizvesnost oko njegovog putovanja za SAD, i da je zato odlučio da ne prisustvuje dodeli Oskara 26. februara, čak i ako mu bude dozvoljeno da uđe u SAD. Iranski reditelj je tvrdu struju u SAD uporedio sa tvrdom strujom u Iranu, rekavši da obe "pokušavaju da svojim narodima predstave druge narode i kulture nerealno, kao zastrašujuće, da bi razlike pretvorile u neslaganje, neslaganje u neprijateljstvo, a neprijateljstvo u strah".

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.