PONAVLJAJU SE IZBORI U ZLATIBORSKOM OKRUGU! Birališta su otvorena bez nepravilnosti!
Izbori / Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

PONAVLJAJU SE IZBORI

PONAVLJAJU SE IZBORI U ZLATIBORSKOM OKRUGU! Birališta su otvorena bez nepravilnosti!

Koordinator RIK za Zlatiborski okrug Zoran Militarov rekao je za Tanjug da se glasanje, za sada, odvija bez nepravilnosti

Objavljeno:

Na ponovljene parlamentarne izbore danas u Zlatiborskom okrugu birači izlaze na 28 birališta, a sva biračka mesta su otvorena na vreme.

Koordinator RIK za Zlatiborski okrug Zoran Militarov rekao je za Tanjug da se glasanje, za sada, odvija bez nepravilnosti. Užičani ponovo glasaju u MZ Vrutci, Domu penzionera, OŠ "Kralja Petra II" i u Sevojnu na biračkom mestu u OŠ "Aleksa Dejović". - Birališta su otvorena bez nepravilnosti i niko ih za sada ne prijavljuje - rekla je za Tanjug Gordana Urošević, koordiantorka Radnog tela RIK-a za Grad Užice. U Požegi se ponovo glasa u izbornim jedinicima Gorobilje-Počeča, Velika Ježevica i Zelena pijaca. U Bajinoj Bašti ponovljaju se izbori u Dubu, a u Novoj Varoši u Amzićima. U Prijepolju se ponovo glasa u Zabrdnjim Tocima, OŠ "Milosav Stiković", OŠ “Sveti Sava“ Bostani, OŠ “Vladimir Perić Valter“, u “Šah klubu” i u “Elektrodistribuciji”. Na dva mesta ponavljaju se izbori u Čajetini, na biračkom mestu broj 11 u Zadružnom domu i u Osnovnoj školi na biračkom mestu broj 4. U Sjenici se ponovo glasa na 11 birališta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.