OGLASILA SE ZORANA MIHAJLOVIĆ O IZBORIMA: Ko je očekivao ovakve njene reči?
Veća politička stabilnost, Foto: Pritnscreen

ZADOVOLJNA JE

OGLASILA SE ZORANA MIHAJLOVIĆ O IZBORIMA: Ko je očekivao ovakve njene reči?

Potpredsednica Vlade rekla je da politička stabilnost Srbije daje snagu državi da razgovara o svim važnim pitanjima, kao što je Kosovo i Metohija

Objavljeno:

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović kao najznačajniji rezlultat izbora danas je ocenila to što je zahvaljujući podršci građana obezbeđena još veća politička stabilnost Srbije.

"Što je veća politička moć, veća je i odgovornost. Građani su nam na izborima ukazali poverenje i pokazali da su zadovoljni našim rezultatima. Izbori su važni jer smo na njima obezbedili još veću političku stabilnost i to je najznačajniji rezultat", izjavila je Mihajlović.

Mihajlović koja je i potpredsednica Vlade Srbije rekla je za TV Prva da je velika stvar kada jedna stranka posle više godina na vlasti dobije podršku više od dva miliona građana, a ovaj puta i 200.000 glasova više nego na prošlim izborima.

"Tu smo za svakog pojedinca, za svaku kuću i svaku porodicu. Preko dva miliona dobijenih glasova predstavlja veliku odgovornost, ali nam daje i snagu da nastavimo da radimo započeto. Građani su pokazali da nam veruju, da nismo pričali, nego da smo dobro radili", rekla je ona.

Potpredsednica Vlade rekla je da politička stabilnost Srbije daje snagu državi da razgovara o svim važnim pitanjima, kao što je Kosovo i Metohija.

"Srbija ima dobre odnose sa svim državama, od SAD, preko Kine i Rusije, do EU. Kada je reč o Kosovu i Metohiji, podrška Rusije nam znači, biće izazova, problema i kritičnih tačaka, kao i do sada, ali naš glas je snažan i važan. Nema dogovora oko KiM bez stava Srbije", navela je Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.