RASIME, RASIME! SDP proglasila pobedu u Novom Pazaru, a onda su je proslavili na neverovatan način
Rasim Ljajić, Foto: Printscreen

hit!

RASIME, RASIME! SDP proglasila pobedu u Novom Pazaru, a onda su je proslavili na neverovatan način

Sandžačka demokratska partija (SDP) proglasila je pobedu na lokalnim izborima u Novom Pazaru

Objavljeno:

Ispred stranačkih prostorija okupile su se pristalice partije i proslavljaju pobedu.

U 22 časova ispaljen je pobednički vatromet i slavljenicima se pridružio osnivač partije, potpredsednik Vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić. Pristalice su ga dočekale povicima „pobeda, pobeda“ i „Rasime,Rasime“.

Ljajić je rekao da takvu pobedu ,do sada,niko nije ostvario u Novom Pazaru.

– U čistoj kampanji ostvarili smo rezultate, o kojima će pričati cela Srbija. U kampanji nikome nismo rekli nijednu ružnu reč.Znali smo da imamo dobre rezultate, najbolje ljude i najbolje članove. Pružićemo ruke svima kojima je Novi Pazar na prvom mestu, svima koji vole ovaj grad – rekao je LJajić i dodao da nema mržnje, podela i mržnje, da je potrebno da ljui pričaju, da se druže i da svakom treba pružiti ruku.

Osnivač SDP je naglasio da je ta partija na lokalnim izborima počela od 1 odsto,a došla je do preko 50 odsto glasova i poručio da „večeras slavimo pobedu, a od sutra nastavljamo da radimo za naredne četiri godine, kako bi Novi Pazar postao mali Istanbul“.

Prema nezvaničnim rezltatima, od 60% obrađenog biračkog materijala, SDP je osvojila 52,8% glasova, Stranka pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića 21%, SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina 17% i koalicija okupljena oko SNS 9,2% glasova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.