NAPREDNJACI OSVOJILI I ŠABAC? Na tviteru su objavili ovu poruku
SNS objavio na Tviteru pobedu u Šapcu, Foto: SNS

IZBORI 2020

NAPREDNJACI OSVOJILI I ŠABAC? Na tviteru su objavili ovu poruku

Glasovi iz samog grada Šapca brojali su sve veoma sporo

Objavljeno:

Gradski odbor SNS za Šabac objavio je na svom zvaničnom Tviter nalogu fotografiju Aleksandra Pajića, kandidata te stranke za gradonačelnika, uz poruku "Apsolutna pobeda Srpske napredne stranke u Šapcu". Tanjug takođe prenosi da je SNS osvojio većinu u Šapcu, ali zvaničnih rezultata iz tog grada još nema.

Lokalni SNS je u ponedeljka rano ujutru na Tviteru objavio pobednički poster svog kandidata za Šabac uz poruku "Apsolutna pobeda Srpske napredne stranke u Šapcu".

Tanjug prenosi da za taj grad nisu saopšteni nikakvi ni preliminarni rezultati, ali da se nagađa da su tri najveće liste prešle cenzus i ušle u gradsku skupštinu. U pitanju su liste: "Aleksandar Vučić-Za našu decu", "Šabac je naš" Nebojše Zelenovića, dosadašnjeg gradonačelnika, i "Novi tim za Šabac"- Jelena Milošević.

Kako je javljano u nedelju uveče, glasovi iz samog grada Šapca brojali su sve veoma sporo, a prema nezvaničnim podacima iz prigradskih naselja i sela u okolini Šapca, Srpska napredna stranka je pobedila na lokalnim izborima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / N1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.