VUČIĆ POSLE GLASANJA: Iako su plašili narod, redovi su svuda po biralištima!
Vučić na glasanju, Foto: Tanjug

PREDSEDNIK REKAO SVOJE

VUČIĆ POSLE GLASANJA: Iako su plašili narod, redovi su svuda po biralištima!

Izjava predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića posle glasanja na parlamentarnim izborima

Objavljeno:

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas kako bi voleo da SNS na današnjim izborima osvoji 1,7 ili 1,8 miliona glasova.

- Posle osam godina na vlasti i negativne kampanje medija bio bi to veliki uspeh - rekao je Vučić novinarima, nakon što je oko 12:20 glasao na biračkom mestu na Novom Beogradu.

- Redovi su svuda po Srbiji na biralištima i očekujem dobar odziv glasača, iako su ih plašili od izlaska na izbore. Ali, ljude ne možete da zaustavite. To govori o legalnosti i legitimitetu ovih izbora - izjavio je Vučić.

Prema njegovim rečima, odziv birača na Kosovu je najveći u odnosu na prethodne izbore, dok je u centralnoj Srbiji veći od onog koji je bio na predsedničkim izborima.

Vučić je izjavio da očekuje teške dane i nedelje što se tiče Kosova, i da želi izgradnju prijateljskih odnosa sa zemljama regiona, s tim da Srbija bude uspešnija od njih, posebno u ekonomiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fonet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.