TERETANA NA OTVORENOM I TEREN ZA BASKET! Bogatiji sportski sadržaj u naselju Vojvode Vlahovića na Zvezdari!
Otvaranje teretane na otvorenom, Foto: GO Zvezdara

Lepe vesti

TERETANA NA OTVORENOM I TEREN ZA BASKET! Bogatiji sportski sadržaj u naselju Vojvode Vlahovića na Zvezdari!

Pred mnogobrojnim okupljenim građanima, pojavili su se Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Đorđe Gagić, košarkaš, predstavnici Grada Beograda i Gradske opštine Zvezdara

Objavljeno:

U zvezdarskom delu naselja Vojvoda Vlahović, svečano je otvoren novoizgrađeni teren za basket i teretana na otvorenom, čime je dodatno obogaćen sportski sadržaj, namenjen pre svega deci i mladima.

foto: GO Zvezdara

Pred mnogobrojnim okupljenim građanima, pojavili su se Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Đorđe Gagić, košarkaš, predstavnici Grada Beograda i Gradske opštine Zvezdara, a viđeno je i nekoliko javnih ličnosti poput modne kreatorke Suzane Perić, urednika Nemanje Pajića i drugih.

foto: GO Zvezdara

Pomenuto naselje u kojem živi blizu 10.000 stanovnika, uglavnom mlađih bračnih parova sa decom, zahvaljujući odličnoj saradnji sa rukovodstvom opštine Zvezdara, prošle godine je, pored infrastrukturnih radova, dobilo i prvo dečije igralište, a ušlo se u proceduru za realizaciju najveće potrebe - izgradnje osnovne škole.

foto: GO Zvezdara

Na događaju je posebno naglašeno da su sve aktivnosti usmerene ka stvaranju kvalitetnijih uslova življenja svih budućih generacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.