PALA KOALICIJA! Nova stranka i Zelena stranka idu zajedno na izbore! Imaju i novi slogan
Predsednik Nove Zoran Živković, Foto: Beta/Miloš Miškov

dogovorili se

PALA KOALICIJA! Nova stranka i Zelena stranka idu zajedno na izbore! Imaju i novi slogan

Živković je pozvao i druge partije koje se premišljaju da li da izađu na izbore i dodao da je spreman da se koalicija širi

Objavljeno: 15:43h

Nova stranka i Zelena stranka potpisale su koalicioni sporazum na zajednički nastup na predstojećim izborima, pod sloganom "Nek maske padnu".

Predsednik Nove Zoran Živković rekao je da se nada da će se stovriti zdravstveni uslovi da se ne nose maske, ali da je poruka upućena "kvazipolitičarima koji iza tragikomičnih maski predstavljaju institucije".

Govoreći o koalciji sa Zelenom strankom, Živković je kazao da moć sinergije može da se meri i brojevima, ali i emocijama ljudi. On je pozvao i druge partije koje se premišljaju da li da izađu na izbore i dodao da je spreman da se koalicija širi.

Goran Čabradi, predsednik Zelene stranke, rekao je da je razgovor sa Živkovićem obavljen brzo i bez mnogo uslovljavanja, istakavši da je to bio najprijatniji politički razgovor od kada je u politici.

- Nismo se bavili brojevima. Manje je bitno koliko ćemo osvojiti, mislim da je bitno da ponudimo jednu drugačiju viziju Srbije - rekao je Čabradi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.